ضرورت ارایه مشوق‌ها به پیمانکاران برای استفاده فرآورده‌های ساختمانی ایرانی

عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد ضرورت ارایه مشوق‌ها به پیمانکاران برای استفاده فرآورده‌های ساختمانی ایرانی   عضو کمیسیون عمران مجلس، بر ضرورت ممنوعیت استفاده از کالا‌ها و فرآورده‌های ساختمانی خارجی در ابنیه‌ها و همچنین زیربناهای حمل و نقلی کشور تأکید کرد. به گزارش خانه ملت، علیم‌یارمحمدی با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال، گفت: […]

عضو کمیسیون عمران مجلس اعلام کرد

ضرورت ارایه مشوق‌ها به پیمانکاران برای استفاده فرآورده‌های ساختمانی ایرانی

 

عضو کمیسیون عمران مجلس، بر ضرورت ممنوعیت استفاده از کالا‌ها و فرآورده‌های ساختمانی خارجی در ابنیه‌ها و همچنین زیربناهای حمل و نقلی کشور تأکید کرد.

به گزارش خانه ملت، علیم‌یارمحمدی با تأکید بر ضرورت تحقق شعار سال، گفت: توسعه اقتصادی کشور در گرو حمایت از کالای ایرانی بوده و بسیاری از کشور‌ها با این روش به پیشرفت فعلی دست یافته‌اند.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که باید در ساخت زیربناهای حمل و نقلی و همچنین ساختمان‌سازی به تحقق شعار سال توجه کرد، افزود: متأسفانه اکنون دیده می‌شود که بسیاری از فرآورده‌های ساختمانی به‌کار رفته در ابنیه‌ها و همچنین زیربناهای حمل و نقلی خارجی و بعضاً چینی است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی، ایجاد مشوق‌هایی برای استفاده از مصالح با کیفیت ایرانی را در ساخت و ساز‌ها ضروری خواند و تصریح‌کرد: مهم‌ترین اصلی که می‌تواند استفاده از فرآورده‌های ایرانی را رونق ببخشد ممنوعیت واردات کالاهای مشابه داخل و همچنین تولید با کیفیت محصولات داخلی است.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این‌که دولت باید پیمانکاران را در راستای استفاده از مصالح و فرآورده‌های ساختمانی با کیفیت ایرانی حمایت کند، گفت: متأسفانه یکی از دلایل عمر کوتاه زیربناهای حمل و نقلی و جاده‌ای در کشور استفاده از مصالح بی‌کیفیت خارجی است.

ضرورت تشدید نظارت‌ها بر روند تولید فراورده‌های ساختمانی در کشور

وی با تأکید بر ضرورت تشدید نظارت‌ها بر روند تولید فرآورده‌های ساختمانی در کشور، افزود: در صورتی که کالای ایرانی از کیفیت برتر برخوردار بوده و با استانداردهای جهانی همخوانی داشته باشد هیچ پیمانکاری راضی به خرید کالای خارجی نمی‌شود.

یارمحمدی با بیان این‌که کالای ایرانی باید پیشران پروژه‌های عمرانی باشد، ادامه‌داد: لازم است تشدید مراحل نظارت بر تولید و همچنین کنترل استاندارد‌ها برای ارایه کالا و فرآورده با کیفیت در کشور صورت بگیرد تا بهانه ضعف کیفی از محصولات تولید داخل سلب شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این‌که با استفاده از فرآورده‌های ایرانی در ساخت زیرساخت‌های حمل و نقلی می‌توان عمر پروژه‌ها را از حیث مدت زمان بهره‌برداری افزایش داد، افزود: این‌که سازه‌ای در مدت زمان کوتاه نیاز به مرمت پیدا می‌کند دلیل بی‌کیفیت بودن فرآورده‌های به‌کار رفته در آن است.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآورشد: باید قوانین سفت و سختی برای حمایت از کالای ایرانی و استفاده از آن در تمامی ابنیه و زیربناهای حمل و نقلی کشور وضع و اجرا شود تا از این منظر ایجاد اشتغال پایدار در کشور تضمین شود.