مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد تشکیل هلدینگهای بازرگانی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، گفت: با تغییر در اساسنامه انتخابات هیأت مدیره تعاونیهای روستایی؛ کارآفرینان، دانش آموختگان دانشگاهی همراه با خبرگان کشاورزی در ترکیب هیأت مدیره تعاونیهای روستایی حضور پیدا میکنند. علیاوسطهاشمی در گفتوگو با اقتصاد آنلاین با تأکید بر اینکه تعاونیهای […]
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران خبر داد
تشکیل هلدینگهای بازرگانی
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، گفت: با تغییر در اساسنامه انتخابات هیأت مدیره تعاونیهای روستایی؛ کارآفرینان، دانش آموختگان دانشگاهی همراه با خبرگان کشاورزی در ترکیب هیأت مدیره تعاونیهای روستایی حضور پیدا میکنند.
علیاوسطهاشمی در گفتوگو با اقتصاد آنلاین با تأکید بر اینکه تعاونیهای روستایی تنها جایگاه بزرگان روستایی نیستند، اظهارکرد: امروزه بزرگان روستایی فرزندانی تربیت کردند که دارای دانش و علم هستند و از ضروریات زمان آگاهی دارند.
وی ادامه داد: فرزندان این بزرگان میتوانند خزانه فکری برای خبرگان سنتی باشند و زمینه بهبود فعالیت تعاونیها در روستاها را فراهم کنند.
هاشمی با بیان اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی در سال ۹۷ به صورت جدی به نظام بهرهبرداری خواهد پرداخت، گفت: مهمترین محصول اجرای نظام بهرهبرداری؛ بزرگ کردن اراضی برای بهبود بهرهوری منابع با ارزش آب و خاک و ساماندهی بازار محصولات کشاورزی است.
وی اظهارکرد: رسیدن به خرد و معرفت جمعی برای جلوگیری از خرد شدن اراضی ضروری است و همه افراد جامعه چه آنان که در سطح کلان کشور هستند و چه کسانی که در عرصه کار و تلاش حضور دارند باید به این باور برسند که برکت در کار و تلاش جمعی است.
به گفته هاشمی با اجرای نظام بهرهبرداری میتوان زنجیرهای تولید محصولات کشاورزی را شکل داد و به خلق شرکتهای بزرگ سهامی تولیدی رسید.
وی تأکیدکرد: البته این کار نیاز بهکار فرهنگی دارد و پشتیبانی قانونی و ملی را میطلبد چرا که کاری بین بخشی است.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی همچنین از راهاندازی هلدینگهای بازرگانی با همکاری تعاونیهای روستایی خبر داد و افزود: با ایجاد این هلیدینگها در مقابل مافیای داخلی و خارج و کسانی که رانتهای خاص و فرصتهای ناب به قیمت تخریب جایگاه کشاورزان برای خود ایجاد کردهاند میایستیم و شرایط را به نفع کشاورزان تغییر میدهیم.
هاشمی در پایان تأکیدکرد: با ایجاد هلدینگهای بازرگانی میتوان برای محصولاتی کشاورزی که برد جهانی دارند برابر با وزن آنها در جهان جایگاه درخور ایجاد کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.