رییس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسانرضوی حلقه مفقوده در حمایت از تولید داخلی، اتخاذ رویکرد اجرایی است رییس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسانرضوی با اشاره به اهمیت تقویت تولید ملی در کشورمان گفت: خرید و حمایت از تولید و محصولات داخل کشور در ابعاد ملی و بینالمللی میتواند آثار […]
رییس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسانرضوی
حلقه مفقوده در حمایت از تولید داخلی، اتخاذ رویکرد اجرایی است
رییس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسانرضوی با اشاره به اهمیت تقویت تولید ملی در کشورمان گفت: خرید و حمایت از تولید و محصولات داخل کشور در ابعاد ملی و بینالمللی میتواند آثار مثبت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، علمی و تحقیقاتی فراوانی بر جا گذارد، این مهم محقق نمیشود جز با همراهی، همسویی و البته نگاه ویژه همه اقشار کشور، مسؤولان، برنامهریزان و تولیدکنندگان و بهطور کلی، حاکمیت.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابطعمومی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی؛ علیاکبرلبافی عنوانکرد: حمایت از تولید ملی، نکته جدیدی نیست و سالهاست که در پیامهای نوروزی رهبر معظم انقلاب، این مهم مطرح میشود و مورد تأکید قرار میگیرد. قطعاً تاکنون در این رابطه، موانع تولید و سرمایهگذاری شناسایی و راهکارهای عملیاتی نیز ارایه شده است اما آنچه به عنوان حلقه مفقوده وجود دارد، اجرا، اجرا و اجراست.
وی اذعانکرد: اجرای قوانین و مقررات به خصوص در حوزه بهبود محیط کسب و کار، مشارکت دادن بخش خصوصی به عنوان متولی اصلی تولید در تصمیمسازیها و تصمیمگیریهای درون حاکمیت، واگذاری بخشهای غیرحاکمیتی دولتی (که هر ساله بخش عمده بودجه کشور را تحت عنوان شرکتهای دولتی و مؤسسات عمومی و… میبلعد)، شایستهسالاری و انتخاب و انتصاب افراد توانمند اجرایی، فرایند عملیاتی سرمایهگذاری و… میتواند به بهبود و حمایت از تولید ملی کمک کند.
لبافی با اشاره به تجارب موفق اقتصادی و سیاسی کشورهای شرق آسیا مانند ژاپن، کره جنوبی، تایوان، سنگاپور و…، متذکر شد: این توفیقات در نیمه قرن بیستم و در قالب تحولات فرهنگی اتفاق افتاد و این کشورها، حوزه اقتصاد را بر سیاست ترجیح دادند، ابتدا به اقتصاد پویا دست یافتند و در ادامه بهبود با وضع اقتصادی، عرصه سیاست متحول شد. این تحول فرهنگی که در کشور ژاپن به فرهنگ ژاپنی معروف است و مورد قبول و پذیرش اکثریت مردم میباشد، در همه سطوح دولتی، غیردولتی و آحاد مردم اجرایی شده و میشود.
وی خاطرنشانکرد: مردمان این کشورها به این نتیجه رسیدند که تنها راه عبور از وابستگیهای اقتصادی، امنیتی و سیاسی، تغییر و تحول در همه افراد جامعه اعم از نیروها کار با ایجاد و تقویت وجدان کاری، صداقت در کار و در حوزه کارآفرینی و بنگاهداری با بهبود اخلاق کسب و کار و همچنین در ارکان مختلف دولت با بسترسازی برای ایجاد توسعه کارآفرینی است.
رییس دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسانرضوی تأکیدکرد: آنچه مهم است و در سال جاری اتفاق افتاد، پرهیز از بیان مطالب و توجه به اجرا و عملیاتی کردن برنامههاست، حداقل هر وزارتخانه و هر یک از قوا میتواند ۱۰ هدف را که در سال جاری به امر تولید ملی کمک خواهد کرد، تبیین کرده و تحقق ببخشد. آن هم با رویکرد تقویت تولید ملی و کاهش تصدیگریها و…. در ادامه اهداف را اندازهگیری و میزان توفیق خود را ارزیابی نمایند.
لبافی گفت: به هر صورت تغییر در فرهنگ و اعتمادسازی و عملیاتی نمودن الگوهای موفق و توجه آحاد جامعه به تولید ملی، میتواند در دستیابی به اهداف موجود مؤثر واقع شود. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی (WTO) مستلزم تولید کالای با کیفیت، ارزان در رقابتپذیری و مزیتدار است که این مهم میبایست از طریق بهبود محیط کسبو کار و مشارکت بخش خصوصی در تصمیمگیریها و تصمیمسازیها و… میسر و محقق شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.