مشکلات مالی شرکتهای برق منطقهای زیر ذرهبین قائم مقام مدیرعامل و معاون هماهنگی مالی و پشتیبانی توانیر گفت: انتظار از صنعت برق این است که در منطقه به مرکز راهبری شبکه تبدیل شده و این انتظار در گرو انجام اقدامات گسترده، تدابیر و سرمایهگذاریهای بسیاری است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از توانیر، داوود منظور […]
مشکلات مالی شرکتهای برق منطقهای زیر ذرهبین
قائم مقام مدیرعامل و معاون هماهنگی مالی و پشتیبانی توانیر گفت: انتظار از صنعت برق این است که در منطقه به مرکز راهبری شبکه تبدیل شده و این انتظار در گرو انجام اقدامات گسترده، تدابیر و سرمایهگذاریهای بسیاری است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از توانیر، داوود منظور قائم مقام مدیرعامل و معاون هماهنگی مالی و پشتیبانی شرکت توانیر که در جمع مسؤولان مالی و پشتیبانی شرکتهای برق منطقهای سخن میگفت، با اشاره به این که فرصتهای زیادی برای صادرات برق وجود دارد، گفت: با توجه به اینکه کشورهای اطراف به ویژه افغانستان و پاکستان نیازمند برق هستند باید تدابیر لازم برای اتصال شبکه برق به این کشورها اندیشیده شود.
وی همچنین از تبادل ۱۴۰۰مگاوات برق با عراق خبر داد و گفت: با توجه به نیاز عراق، این ظرفیت میتواند افزایش یابد.
منظور با اشاره به چشمانداز صنعت برق کشور اظهارداشت: انتظار میرود سرآمد کشورهای منطقه در زمینه برق باشیم و برق را پایدار و با کیفیت مناسب و در استانداردهای جهانی عرضه کنیم.
وی رسیدن به این هدف را نیازمند ایجاد زمینه و ابزارهای مورد نیاز دانست که بخش عمده آن در گرو بخش مالی است.
به گفته وی، انتظار دیگر از صنعت برق این است که در منطقه به مرکز راهبری شبکه تبدیل شده و این انتظار در گرو انجام اقدامات گسترده، تدابیر و سرمایهگذاریهای بسیاری است.
وی افزود: مجموعه زحماتی که در صنعت برق کشیده شده امروز به جایگاهی رسیدیم که حدود ۳۴ میلیون مشترک داریم و هر سال۳ تا ۴درصد به مشترکان افزوده میشود و این صنعت پویا باید پاسخگوی نیازهای مشترکان جدید باشد که این امر رشد و توسعه کشور را در پی دارد.
براساس این گزارش، در این گردهمایی جاهد مدیرعامل برق منطقهای سیستان و بلوچستان گزارشی از عملکرد این شرکت، وضعیت موجود و ظرفیتهای استان ارایه کرد.
گفتنی است در این گردهمایی دو روزه مسایل و مشکلات مالی شرکتهای برق منطقهای مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.