تکمیل بافتهای فرسوده با تزریق ۳۰درصدی اعتبارات دستگاههای خدماتی عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: تکمیل زیرساختهای بافت فرسوده با ۳۰ درصد اعتبارات دستگاههای خدماتی ممکن میشود. به گزارش خانهملت، سید ابوالفضل موسوی بیوکی با اشاره به تصمیم دولت برای پرداخت وام ۶ درصدی به خریداران آپارتمانهای نوساز در بافت فرسوده، گفت: این اقدام تأثیر […]
تکمیل بافتهای فرسوده با تزریق ۳۰درصدی اعتبارات دستگاههای خدماتی
عضو کمیسیون عمران مجلس، گفت: تکمیل زیرساختهای بافت فرسوده با ۳۰ درصد اعتبارات دستگاههای خدماتی ممکن میشود.
به گزارش خانهملت، سید ابوالفضل موسوی بیوکی با اشاره به تصمیم دولت برای پرداخت وام ۶ درصدی به خریداران آپارتمانهای نوساز در بافت فرسوده، گفت: این اقدام تأثیر بسیاری در رونق بافتهای نوسازی شده و در نهایت بهبود وضعیت بازار مسکن دارد.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه رقم سود ۶ درصدی برای خریداران آپارتمانهای نوساز با احتساب یارانه دولت است، افزود: با توجه به اینکه سیستم بانکی نمیتواند تسهیلات با رقم سودی بیشتر یا کمتر از آنچه شورای پول و اعتبار مصوب کرده پرداخت کند از این رو مابهتفاوت نرخ سود را دولت به صورت یارانه تقبل کرده است.
دولت برای تسریع در نوسازی بافت فرسوده یارانه میدهد
نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اینکه در خصوص نوسازی بافت فرسوده و تسهیلات اعطایی برای این منظور دولت ما به تفاوت نرخ سود وام را مستقیم به بانکها پرداخت میکند، تصریح کرد: چون برنامه دولت احیا و بازسازی بافت فرسوده مطابق برنامه زمان بندی شده قانون برنامه ششم است، پرداخت چنین یارانهای به شبکه بانکی تسریع در پیشبرد اهداف است.
وی ادامه داد: پرداخت یارانه دولت برای جبران مابهالتفاوت نرخ سود تسهیلات نوسازی بافت فرسوده در ردیفهای مشخص دیده شده و از این منظر مشکلی وجود ندارد.
موسوی بیوکی با بیان اینکه بهترین نقش دولت در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده حمایت از تولیدکنندگان مسکن است، افزود: در این حوزه دولت باید دست از مجریگری در طرحها برداشته و تنها حمایت کننده و ناظر باشد.
دولت بودجهای برای ورود به طرح نوسازی بافت ناکارآمد و فرسوده ندارد
این نماینده مردم در مجلس دهم، با تأکید بر اینکه دولت بودجهای برای ورود به طرح نوسازی بافت ناکارآمد و فرسوده ندارد، تصریح کرد: هدایت بخش خصوصی به سمتوسوی نوسازی بافت فرسوده از سوی دولت بهترین اقدام ممکن در این راستا است.
وی ادامه داد: اگر ۳۰ درصد اعتبارات و هزینههای دستگاههای خدماتی مانند آب، برق، گاز، تلفن و شهرداریها در نوسازی بافتهای فرسوده هزینه شود عملاً زیر ساختهای این بافتها اجرایی میشود.
موسوی بیوکی با بیان اینکه هدایت اعتبارات دستگاههای اجرایی در بافتهای فرسوده میتواند مشکل کمبود منابع برای بهسازی این بافتها را جبران کند، گفت: احیا و نوسازی بافت فرسوده موضوعی چندوجهی بوده و بخشهای مالی، زیربنایی، اجتماعی و غیره را در بر میگیرد، از این رو چند جانبهنگری در این موضوع از ضرورتها است.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در استانهای مختلف بازآفرینی بافت فرسوده در جریان است، که به عنوان نمونه در استان یزد نیز کارهای اجرایی این مهم در دست اجرا است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.