البرز؛ بهشت برندهای با کیفیت ایرانی تولید بیش از ۱۵۰ برند کالاهای ایرانی با کیفیت در البرز این استان را به بهشت تولیدات داخلی مبدل کرده که میتواند علاوه بر ایجاد شغل و رونق تولید در آن، نقش اساسی در حمایت از کالای ایرانی ایفا کند. به گزارش ایرنا، تولیدکنندگان، مردم و مسؤولان امسال رسالت […]
البرز؛ بهشت برندهای با کیفیت ایرانی
تولید بیش از ۱۵۰ برند کالاهای ایرانی با کیفیت در البرز این استان را به بهشت تولیدات داخلی مبدل کرده که میتواند علاوه بر ایجاد شغل و رونق تولید در آن، نقش اساسی در حمایت از کالای ایرانی ایفا کند.
به گزارش ایرنا، تولیدکنندگان، مردم و مسؤولان امسال رسالت بزرگی برعهده دارند که در صورت انجام آن، نقطه عطفی در رونق اقتصاد ملی با حمایت تمام و کامل از کالای ایرانی شکل خواهد گرفت.
استان البرز با استقرار بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و شهرک صنعتی اشتهارد به عنوان بزرگترین شهرک صنعتی کشور و همچنین تولید بیشتر از ۱۵۰ برند معتبر و با کیفیت ایرانی مرکز ترویج حمایت از کالای ایرانی خواهد بود.
حضرت آیت ا… خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام نوروزیشان در آغاز سال ۹۷نام حمایت از کالای ایرانی را برای سال جاری انتخاب کردند و گفتند که در این موضوع تنها مسؤولان مطرح نیستند و آحاد مردم باید برای تحقق این موضوع تلاش کنند.
تشکیل ستاد راهبردی تحقق حمایت از کالای ایرانی در استان البرز نیز از سوی مسؤولان استان با توجه به ظرفیتهای موجود در استان صورت گرفته و قرار است فعالیتهای خود را در این عرصه آغاز کند.
استان البرز به دلیل مهاجرپذیری و به تبع آن نرخ رشد جمعیت بالا همواره با مشکلات ناشی از بیکاری مواجه بوده است، گرچه در سال ۹۶ نرخ بیکاری این استان کاهش قابل توجهی داشت اما با توجه به ظرفیتهای موجود در استان میتواند این امید را داشت که بیکاری بیش از این کاهش یابد.
در شعار سال ۹۷، تأکید مقاممعظمرهبری تمام آحاد مردم و مسؤولان بودهاند، گرچه تأکید بیشتری بر نقش مردم شده است ولی باید حمایت از کالای ایرانی از سوی سکانداران دستگاههای اجرایی نیز در دستور کار قرار گیرد.
اقدامات مؤثری در سال ۹۶ در استان البرز در حوزههای مختلف آغاز و این استان در اشتغال، رفع موانع تولید و فضای کسب و کار از رتبه ۲۹ به رتبه ۸ کشور ارتقا پیدا کرد.
برنامهریزی به منظور معرفی محصولات ایرانی برتر که در البرز تولید میشود علاوه بر اینکه تحقق شعار امسال را تسهیل میکند بلکه با حمایت مردم از این کالاهای با کیفیت، زمینه رونق تولید و ایجاد فرصتهای شغلی جدید را نیز فراهم میآورد.
محمدعلینجفی، استاندار البرز در این باره به ایرنا، گفت که تحقق شعار سال نیازمند حمایت همه دستگاهها است و همراهی مردم و تولیدکنندگان است.
وی با تأکید بر اینکه باید اقدامات اجرایی برای تحقق این موضوع مهم صورت گیرد، اظهارداشت: با پیامهای مقاممعظمرهبری و رییسجمهوری میتوان به این نکته مهم دست یافت، که همگان تکالیف مشخصی را برای تحقق شعار سال دارند و ملزم هستیم در این بخش حرکت کنیم، که با رویکردی که در مدیران و فرمانداران استان وجود دارد، بهطور یقین عملکرد فراتر خواهد رفت و با حرکتهای که به تازگی شکل گرفته، امیدواریم تا پایان سال بتوانیم به نتایج قابل قبولتری برسیم.
استاندار البرز ادامه داد: طبق بیانات مقاممعظمرهبری، موظف هستیم در تمامی شرایط به رویکرد حمایت از کالای ایرانی بپردازیم و امیدواریم تا پایان سال ۹۷ آمار درخور توجهی در این زمینه به ثبت برسانیم.
استان البرز علاوه بر ظرفیت توزیع کالاهای با کیفیت ایرانی در بازار داخلی، قابلیتهای بسیاری برای صادرات این نوع کالاها به کشورهای دیگر دارد. ظرفیت البرز برای مبادلات تجاری و صنعتی با دیگر کشورها و تولید مشترک برندهای ایرانی و صادرات مثالزدنی است که باید از آن حداکثر بهرهبرداری را داشت.
استان البرز گرچه تنها ۵ سال از شکلگیری آن میگذرد، اما توانمندیهای صنعتی و تولیدی آن و استقرار برندهای گوناگون، بهترین فرصت برای توسعه استان و حتی کشور است.
صنایع مستقر در استان البرز توانستهاند طیف وسیعی از محصولات مورد نیاز کشور را تولید کنند و این توانمندی و ظرفیت باعث شده تا توقع از بخش صنعت در این استان بیش از گذشته باشد.
استانداردسازی و معرفی برندهای ملی میتوانند یکی از راههای گسترش صادرات و تولیدات مشترک با سرمایهگذاری خارجی باشد و شهرکهای صنعتی مطرح در استان البرز میتوانند فعالیتهای وسیعی در این بخش را طراحی و اجرا کنند.
قرار گرفتن در شاهراههای ارتباطی اصلی کشور و استقرار فرودگاه پیام به عنوان بزرگترین فرودگاه باری کشور نیز از مزیتهای البرز محسوب میشود که میتواند عاملی مؤثر در تولید برندهای ملی و معتبر و حتی بینالمللی و گسترش تجارت با جهان باشد.
مسؤولان استان البرز همواره تأکید کردهاند که توجه بیشتر به این استان پرظرفیت میتواند زمینه بهبود مطلوب فضای کسب و کار و تولید را در کشور فراهم آورد و حضور این برندهای معتبر نیز گواه این مدعاست که سرمایهگذاری بیشتر در البرز ارزش اقتصادی بالایی خواهد داشت.
برندهای مستقر در استان البرز از صنعت، کشاورزی، صنایع دارویی و غذایی و دیگر بخشها را در بر میگیرد و این تنوع تولیدات و برندها خود مزیتی برای تأمین کالاهای مورد نیاز در کشور و رقابت در بازارهای جهانی است.
علاوه بر استقرار واحدهای صنعتی، مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی متعدد که هر کدام در حوزه فعالیت خود برندی معتبری در کشور محسوب میشوند نیز ظرفیت بالایی در البرز برای تولید محصولات فناورانه و دانشبنیان فراهم آورده و حمایت و توسعه این مراکز میتواند استان را به قطب علم، تحقیقات و صنعت مبدل کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان البرز نیز با اشاره به شعار سال مبنی بر حمایت از کالای داخلی، گفت: استقبال مردم از کالای داخلی علاوه بر رونق تولید چرخهای اقتصاد را به حرکت درآورده و فرصتهای شغلی را افزایش میدهد.
جهانگیرشاهمرادی با بیان اینکه رونق اقتصادی در گرو افزایش تولید و تقاضا است، افزود: دولت و مجموعه نظام به این جمعبندی رسیدهاند که برای رسیدن به استقلال و خودکفایی باید در امر تولید و اشتغال برنامهریزی کنند ولی در این میان نقش مردم به عنوان مصرفکنندگان کالاهای تولید شده، بسیار حایز اهمیت است.
وی ادامه داد: ضرورت دارد آمار اشتغال بالا برود چراکه مردم با اشتغال و درآمد پایدار توان خرید داشته و این امر منجر به تحرک چرخهای اقتصاد کشور میشود از سوی دیگر نیز باید تولیدکنندگان با ارتقا کیفیت محصولات توان رقابت با کالاهای خارجی را داشته باشند.
شاهمرادی با بیان اینکه در استان البرز هم مانند برخی از استانها متأسفانه به دلیل مسایل مهاجرت بیکاری روند افزایشی داشته گفت: رسالت ما تقویت زیرساختهای تولید در شهرکهای صنعتی است ولی اهتمام تولیدکنندگان برای معرفی و فروش محصولات خود نیز ضرورت دارد.
محمدجوادکولیوند، نماینده کرج در مجلس افزود: پس از نامگذاری سال ۹۷ از سوی رهبرمعظمانقلاب باید همه مردم و مسؤولان برای تحقق این شعار که همان حمایت از کالای ایرانی است، دست در دست هم دهند تا فراخوان ملی در حمایت همه جانبه از کالای ساخت ایران انجام و اجرایی شود.
وی با اشاره به اینکه شعار سال ۹۷ جنبه کاربردی و اثرگذار در حمایت از کالای ایرانی دارد، اظهارداشت: به منظور ترمیم و احیای اقتصاد داخلی کشور، مقاممعظمرهبری امید به استقلال اقتصادی، رونق کارخانههای داخلی و اشتغال جوانان در سایه نگاه ویژه به تولیدات کالاهای داخلی را در همگان به وجود آوردند.
وی بیانداشت: اقدامی که در دهه اخیر با سیاستگذاریهای مرتبط و مکمل شعارها و طرحهای قبلی به آن اهتمام شده است میتواند با مشارکت و تلاش مردم و مسؤولان نتیجهای ارزنده به همراه داشته باشد.
وی یادآورشد: نمایندگان مردم درخانه ملت نیز باید با ارایه راهبردهای مناسب در حمایت از این طرح ملی همگام با مردم و مسؤولان بکوشند.
وی گفت: این نامگذاری با هدف استمرار استراتژدی اقتصاد مقاومتی به نام حمایت از کالای ایرانی ازسوی رهبرمعظمانقلاب صورت گرفت تا بار دیگر ظرفیت بسیج عمومی مردم در عرصه شکوفایی اقتصاد ملی فعال شود.
وی با بیان اینکه مردم نبض پرتپش این شعار ملی هستند، ادامهداد: حمایت مردم از کالای ایرانی بدین معناست که هر کس در هر جایگاهی میتواند و موظف است که به تقویت تولید ملی کمک کند.
وی افزود: مصرفکنندگان مرکز ثقل عرصه تولید کشور هستند، زیرا با خرید و حمایت از کالاهای ایرانی میتوانند در کمک به رونق صنعت و تولید کشور بستر اهداف سیاستهای اقتصاد مقاومتی در حمایت از تولید داخلی و مبارزه با کالای قاچاق را به وجود آورند.
وی اظهارداشت: تولیدکنندگان نیز باید با ارتقای کیفیت کالاهای تولیدی خود، مصرفکنندگان را در خرید کالای ایرانی ترغیب کنند زیرا چنانچه تولید داخلی از نظر کیفیت قابل رقابت با نوع خارجی آن باشد خود به خود فرهنگ استفاده ازتولید داخلی در کشور نهادینه میکند.
این نماینده مجلس ادامه داد: تولیدکنندگان داخلی باید به رعایت استانداردهای کیفی و کمی در تولیدات داخلی توجه ویژهای داشته باشند.
کولیوند خاطرنشانکرد: باید با اقدامات فرهنگی و رسانهای در تقویت خودباوری در بین آحاد جامعه بپردازیم تا اولویت فرایند کاری هر ایرانی در سال ۹۷ را حمایت از کالای ایرانی تشکیل دهد.
وی تأکیدکرد: در رسانهها نیز باید توجه را معطوف به تبلیغ و مصرف کالای تولید داخل کشور کرد تا افتخاری ملی در کارنامه ملت ایران در سال ۹۷ به ثبت برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.