تأثیر دستمال مرطوب بر بروز آلرژیهای غذایی در کودکان نتایج یک تحقیق نشان میدهد دستمالهای مرطوب خطر ابتلا به آلرژیهای غذایی را در دوران کودکی افزایش میدهند. به گزارش ایسنا، دستمالهای مرطوب از طریق ایجاد رخنه در لایه حفاظتی طبیعی پوست که آن را در برابر مواد شیمیایی حساس میکند، کودکان را در معرض واکنشهای […]
تأثیر دستمال مرطوب بر بروز آلرژیهای غذایی در کودکان
نتایج یک تحقیق نشان میدهد دستمالهای مرطوب خطر ابتلا به آلرژیهای غذایی را در دوران کودکی افزایش میدهند.
به گزارش ایسنا، دستمالهای مرطوب از طریق ایجاد رخنه در لایه حفاظتی طبیعی پوست که آن را در برابر مواد شیمیایی حساس میکند، کودکان را در معرض واکنشهای آلرژیک قرار میدهد.
به گفته متخصصان این موضوع به خصوص برای کودکانی که پیش زمینه ژنتیکی ابتلا به آلرژیهای مرتبط با بیماریهایی همچون اگزما را دارند، صحت دارد.
این یافتهها توضیح میدهد چگونه آلرژی غذایی که واکنشهای ایمنی شدید به مواد بیضرر است، شروع میشود و چرا نرخ آلرژی در کشورهایی همچون آمریکا طی ۲۰ سال اخیر افزایش ۲۰ درصدی پیدا کرده است.
متخصصان آمریکایی به انجام آزمایشهایی روی موشهایی پرداختند که به دلیل جهش ژنتیکی در معرض اگزما بودند و دریافتند بادام زمینی به تنهایی برای بروز آلرژی در دوران بعدی زندگی کافی نیست.
متخصصان در آزمایشهای بیشتر نوعی صابون بهکار رفته در دستمالهای مرطوب را روی پوست موشها قرارداده و سپس آنها را در معرض خوراکیها و دیگر مواد آلرژیزا قراردادند که مشاهده کردند در محل مورد نظر جوشهای پوستی ظاهر میشود.
پزشکان به والدین توصیه میکنند استفاده از دستمال مرطوب را برای کودکان خود محدود کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.