مدیرعامل شهرهای جدید انتقال پایتخت اداری از تهران در دست بررسی است مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: در مجلس شورای اسلامی انتقال پایتخت اداری در دست بررسی است و قصد داریم از تجربیات کرهجنوبی در این زمینه استفاده کنیم. به گزارش ایسنا، حبیب ا… طاهرخانی در کارگاه «شهر جدید؛ شهر هوشمند» که با […]
مدیرعامل شهرهای جدید
انتقال پایتخت اداری از تهران در دست بررسی است
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: در مجلس شورای اسلامی انتقال پایتخت اداری در دست بررسی است و قصد داریم از تجربیات کرهجنوبی در این زمینه استفاده کنیم.
به گزارش ایسنا، حبیب ا… طاهرخانی در کارگاه «شهر جدید؛ شهر هوشمند» که با حضور مسؤولان شهرهای جدید ایران، شرکت دولتی زمین و مسکن کرهجنوبی و سفیر کرهجنوبی در ایران برگزار شد اظهارکرد: موضوعی که در این کارگاه برنامهریزی شده موضوع بحثبرانگیز پایتخت اداری است. در این زمینه کرهجنوبی دارای موفقترین تجربه در خصوص انتقال پایتخت اداری است و هم اکنون این فرایند در کره در حال انجام است. مستحضر هستید که در مجلس شورای اسلامی ایران نیز موضوع انتقال پایتخت اداری مطرح است و این نشست میتواند به ما کمک کند که تصمیم آگاهانهتری در این خصوص اتخاذ کنیم.
وی افزود: ایران و کرهجنوبی بهخصوص در دوران معاصر روابط اقتصادی و سیاسی مستحکمی داشتند. بیش از نیم قرن از تاسیس سفارت کره در ایران میگذرد و حضور کرهجنوبی در ایران منشأ خیرات و برکات زیادی بوده است.
طاهرخانی تصریح کرد: مطابق آخرین سرشماری حدود ۷۴ درصد جمعیت ایران شهرنشین است و یک دوره شهرنشینی شتابان را در دو، ۳دهه اخیر طی کرده است. شهرنشینی در دهه پیش رو در ایران با چالشهای متعددی از جمله زیستپذیری و تابآوری در برابر حوادث مواجه است. برای مقابله با این چالشها ما ناگزیر به استفاده از دانش و تجربیات در حوزه توسعه شهری از کشورهای مختلف که تجربه موفقی را طی کردهاند هستیم.
مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید با اشاره به گذشت ۳دهه از سیاست ایجاد شهرهای جدید در ایران خاطرنشان کرد: این سیاست همزمان در کرهجنوبی در دهه ۹۰ آغاز شد. در کشور ما همواره چالشهایی در این خصوص چون ناهماهنگی، رشد شتابان توسعه شهری و تقدم توسعه مسکونی در شهرهای جدید نسبت به زیرساختهای اساسی بهخصوص حملونقل وجود داشته است؛ به گونهای که هماکنون ما با شهرهایی مواجه هستیم که با اهداف اولیه مدنظر فاصله طولانی دارد.
طاهرخانی گفت: کرهجنوبی فرصت مغتنمی را پیش روی ما قرارداده است؛ چرا که موفقترین و گستردهترین تجربه را در این زمینه دارند. البته کرهجنوبی بعد از ۱۰ سال از شروع این سیاست، یک تغییر جهتگیری را مدنظر قرارداده که از رویکرد صرفاً سکونتی به سمت سایر کارکردهای شهری رفته است. اما در ایران این پارادایم مدت زمان زیادی را به خود اختصاص داده و ما همچنان درگیر موضوع سکونت در شهرهای جدید هستیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.