مهمترین حوادث دریایی وآلودگیهای نفتی جهان آلودگیهای نفتی اثرات جبرانناپذیری بر محیطزیست دریایی داشته و تلخترین حوادث زیستمحیطی در دریا به شمار میروند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ آلودگیهای نفتی که در جهان روی داده است فاجعهآمیزترین آلودگیها هستند. آلودگیهای نفتی اثرات جبرانناپذیری بر محیطزیست دریایی داشته و تلخترین حوادث زیستمحیطی در دریا به شمار […]
مهمترین حوادث دریایی وآلودگیهای نفتی جهان
آلودگیهای نفتی اثرات جبرانناپذیری بر محیطزیست دریایی داشته و تلخترین حوادث زیستمحیطی در دریا به شمار میروند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ آلودگیهای نفتی که در جهان روی داده است فاجعهآمیزترین آلودگیها هستند.
آلودگیهای نفتی اثرات جبرانناپذیری بر محیطزیست دریایی داشته و تلخترین حوادث زیستمحیطی در دریا به شمار میروند که باعث از بین رفتن میلیونها پرنده و موجودات آبزی در دریا و سواحل شده است.
از جمله حوادث زیستمحیطی حادثه کشتی سانچی، جنگ کویت، حمله به چاه نفتی نوروز و حوادث خلیج مکزیک بودند.
مروری بر مهمترین حوادث دریایی و نفتی
بزرگترین آلودگیهای نفتی در دریاهای جهان به شرح زیر است:
جنگ عراق و کویت در سال ۱۹۸۰ در خلیجفارس که بر اثر آن ۱۲ میلیون بشکه نفت به دریا سرازیر شد.
حادثه کشتی سانچی در سال ۲۰۱۸ در دریای چین که بر اثر آن یک میلیون بشکه نفت به دریا سرازیر شد.
بر اثر حمله به سکوی نفتی نوروز در سال ۱۹۸۳ در خلیجفارس (جنگ تحمیلی) دو میلیون بشکه نفت، حادثه کشتی امتیهاون در سال ۱۹۹۱ در بندر جنوای ایتالیا، یک میلیون بشکه نفت، حادثه کشتی توری کانیون در سال ۱۹۶۷ در جنوب غربی انگلستان یک میلیون بشکه نفت، در سال ۱۹۷۸ در غرب فرانسه ۳ میلیون بشکه نفت، حادثه کشتی بیتی سامر ۱۹۹۱ در نزدیک آنگولا ۷ میلیون بشکه نفت خام، حادثه کشتی کستیو دبلبور در سال ۱۹۸۳ در سواحل آفریقای جنوبی دو میلیون بشکه نفت خام، در سال ۱۹۸۸ در هزار کیلومتری کانادا یک میلیون بشکه نفت، حادثه کشتی اکسون والدز در سال ۱۹۸۵ در سواحل آلاسکا ۳۱۲ هزار بشکه نفت، سکوی نفتی ایکستوک در سال ۱۹۷۹ در خلیج مکزیک، ۷ میلیون بشکه نفت، حادثه کشتی آتلانتیک اکسپرس در سال ۱۹۷۹ در سواحل ترینیداد و توباگو ۲٫۵ میلیون بشکه نفت به دریا سرازیر شد.
همه این حوادث نه تنها به دریا، موجودات دریایی و محیطزیست دریایی بلکه به لایه ازن و کره خاکی آسیب میرساند، دولت باید برای حمل بشکههای نفتی کشورهای خود تدابیری بیندیشد، چرا که این جنگها و حملههای انسانی با یکدیگر اثرات زیستمحیطی جبرانناپذیری به بار میآورد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.