توسط اتاق بازرگانی اصفهان صورت گرفت راهاندازی مرکز مذاکره، کارشناسی، میانجیگری و سازش رییس کمیسیون سیاستگذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: مرکز مذاکره، کارشناسی، میانجیگری و سازش اتاق بازرگانی اصفهان راهاندازی میشود. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از سایت اتاق بازرگانی اصفهان، مصطفیرناسی اظهارکرد: این مرکز بر اجرای ماده ۱ و ۵ قانون اتاق […]
توسط اتاق بازرگانی اصفهان صورت گرفت
راهاندازی مرکز مذاکره، کارشناسی، میانجیگری و سازش
رییس کمیسیون سیاستگذاری و پایش اتاق بازرگانی اصفهان گفت: مرکز مذاکره، کارشناسی، میانجیگری و سازش اتاق بازرگانی اصفهان راهاندازی میشود.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از سایت اتاق بازرگانی اصفهان، مصطفیرناسی اظهارکرد: این مرکز بر اجرای ماده ۱ و ۵ قانون اتاق بازرگانی و مصوبات کمیته حمایت قضایی از سرمایهگذاری استان به منظور فراهم آوردن موجبات رشد و توسعه اقتصاد کشور و نیز ایجاد هماهنگی و همکاری بین بازرگانان و صاحبان صنایع، معادن و کشاورزی از طریق حل و فصل اختلافات ناشی از روابط تجاری آنان راهاندازی میشود.
وی اضافهکرد: هدف از راهاندازی این مرکز تسریع در حل دعاوی بین فعالان اقتصادی است و این مرکز میتواند در زمان و هزینه رسیدگی به دعاوی صرفهجویی کند .
رناسی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار صدور اعلامیه مشترک از سوی تشکلهای اقتصادی استان در موضوعات مختلف شد و گفت: به جای تفرق و چندصدایی بخش خصوصی بایستی تلاش کنیم یک صدا از این بخش به دولت، مجلس و قوه قضاییه رسانده شود.
علیصفرنورا…، عضو کمیسیون سیاستگذاری و پایش هم خواستار توجه تشکلهای اقتصادی به بهبود محیط کسب و کار اعضا شد و گفت: نقش تشکلها فقط برطرف ساختن مسایل و مشکلات پیش روی اعضا نیست بلکه توسعه کسب و کار از اهم فعالیتهای آنان نیز است.
کامرانپورجوهری، نایب رییس کمیسیون بهبود محیط کسب و کار اتاق بازرگانی اصفهان هم با تبیین فعالیتهای مرکز مذاکره و میانجیگری گفت: فرهنگ مذاکره و سازش در بین فعالان اقتصادی کمتر مورد توجه قرار میگیرد و اغلب دعاوی از طریق دادگستری و به صورت قضایی و صرف هزینه و زمان بسیاری به پایان میرسد.
وی تصریحکرد: فعالان اقتصادی به جای مراجعه به دادگستری و صرف هزینههای سنگین دادرسی میتوانند با مراجعه به این مرکز از یک کارشناس خبره برای حل دعاوی تجاری خود بهره گیرند.
محسنپورسینا، رییس کمیسیون تشکلها اتاق بازرگانی اصفهان در این جلسه با تشریح فعالیت ۳ سال این کمیسیون گفت: قبل از فعالیت این کمیسیون ۵ تشکل رسمی در اتاق اصفهان به ثبت رسیده بود ولی طی دو سال گذشته ۱۰ کمیسیون به ثبت رسیده و ۱۷ تشکل در مراحل تکمیل مدارک و موافقت اصولی قرار دارند.
وی اضافهکرد: این کمیسیون با داشتن ۳ کمیته توسعه و ساماندهی تشکلها، هماهنگی و همسوسازی تشکلها و حمایت و توانمندسازی تشکلها خواستار تقویت و تأثیرگذاری تشکلهای اقتصادی در فضای کسب و کار استان و کشور است.
وی برگزاری همایشهای آموزشی و نشستهای بین تشکلی را از دیگر فعالیتهای عمده این کمیسیون برشمرد و گفت: دورههای آموزشی تشکلها به صورت دورهای هر ماهه در زمینههای مختلف برگزار میشود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ به عنوان حمایت از کالای ایرانی گفت: وظیفه تشکلهاست که تولیدکنندگان را به تولید کالای با کیفیت و قابل رقابت با کالاهای خارجی تشویق و ترغیب کنند و اشکالات کالا و خدمات را در درون خود برطرف کنند.
پورسینا از خرید زمینی توسط اتاق بازرگانی برای ساختمان تشکلهای اقتصادی استان خبر داد و گفت: تشکلهای اقتصادی میتواند در ساخت این ساختمان مشارکت کنند.
مهدیجعفرپیشه، نایب رییس کمیسیون تشکلها اتاق بازرگانی اصفهان درهم خواستار تشکیل شورای هماهنگی تشکلهای اقتصادی استان شد و گفت: این شورا میتواند دیدگاههای بخش خصوصی را به صورت یکپارچه و یکصدا به مسؤولین دولت منتقل کند .
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.