استفاده حداکثری از توان پیمانکاران فعال در حوزه حفاری

استفاده حداکثری از توان پیمانکاران فعال در حوزه حفاری مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با هدف تأمین دو دستگاه دکل حفاری خشکی HP۲۰۰۰ و خدمات جانبی برای ۸ حلقه چاه اکتشافی، همچنین بهره‎مندی از خدمات لوله مغزی سیار جهت ١٠ عملیات در دو چاه اکتشافی در خلیج‌فارس، با شرکت ملی حفاری ایران به عنوان […]

استفاده حداکثری از توان پیمانکاران فعال در حوزه حفاری

مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران با هدف تأمین دو دستگاه دکل حفاری خشکی HP۲۰۰۰ و خدمات جانبی برای ۸ حلقه چاه اکتشافی، همچنین بهرهمندی از خدمات لوله مغزی سیار جهت ١٠ عملیات در دو چاه اکتشافی در خلیج‌فارس، با شرکت ملی حفاری ایران به عنوان برنده مناقصه، دو قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از وزارت نفت، این دو قرارداد همکاری، بین سیدصالح‌هندی، مدیر امور اکتشاف شرکت ملی نفت ایران و سپهرسپهری، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران امضا شد.

هندی در این مراسم اعلام کرد: قرارداد تأمین دودستگاه دکل حفاری خشکی HP۲۰۰۰ و خدمات جانبی برای ۸ حلقه چاه اکتشافی، ۳ ساله است و غالب حفاری‌ها در استان خوزستان منطقه دشت آبادان انجام خواهد شد.

وی به تغییر رویکرد در مدیریت اکتشاف و تصمیم برای استفاده حداکثری از توان پیمانکاران فعال در حوزه حفاری اشاره کرد و گفت: تمایل و سیاست مدیریت اکتشاف مبتنی بر آن است که در حد امکان، در هر فعالیتی که مجریان پروژههای حفاری توان انجام آن را دارند، ورود نکند و مسؤولیت بیش‌تری به پیمانکاران واگذار کند.

هندی همکاری با شرکت ملی حفاری ایران را مایه اطمینان خاطر مدیریت اکتشاف عنوان کرد و حرفهایگری و بالا بودن سطح دانش و تجربه را از ویژگیهای این شرکت برشمرد.

وی در عین حال بر الزاماتی از جمله کاهش زمان حفاری، افزایش بهرهوری در کار و ارتقای کیفیت تأکید کرد.

سپهری نیز ضمن ابراز خرسندی از همکاری با مدیریت اکتشاف شرکت ملی نفت ایران، امضای قرارداد این مدیریت با شرکت ملی حفاری ایران را همسو با اهداف نامگذاری امسال با عنوان «سال حمایت از کالای ایرانی» از سوی مقام‌معظم‌رهبری عنوان کرد و گفت: واگذاری کار به شرکتهای ایرانی به معنای حمایت از کارگر، محصولات و زنجیره کار داخلی است و با این قرارداد، به نوعی برای پیمانکاران جزء ما نیز بازار کار فراهم شده است.