برای تعیین استراتژی جامع جهت مقابله با تروریسم آمادگی داریم

وزیر امور خارجه برای تعیین استراتژی جامع جهت مقابله با تروریسم آمادگی داریم وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس وزیران امور خارجه عضو اکو با اشاره به تلاش‌ها برای مقابله با گروه‌های تروریستی از جمله داعش در منطقه، تأکید کرد که شبکه گروه‌های افراط‌گرا کماکان جدی‌‌ترین تهدید علیه منطقه اکو به شمار می‌آید. به گزارش […]

وزیر امور خارجه

برای تعیین استراتژی جامع جهت مقابله با تروریسم آمادگی داریم

وزیر امور خارجه کشورمان در اجلاس وزیران امور خارجه عضو اکو با اشاره به تلاش‌ها برای مقابله با گروه‌های تروریستی از جمله داعش در منطقه، تأکید کرد که شبکه گروه‌های افراط‌گرا کماکان جدی‌‌ترین تهدید علیه منطقه اکو به شمار می‌آید.

به گزارش ایلنا، محمدجوادظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در سخنرانی خود در اجلاس وزیران امور خارجه عضو اکو که در دوشنبه پایتخت تاجیکستان برگزار می‌شود، با بیان این‌که ژئوپلیتیک در منطقه اکو به دلیل چالش‌های کنونی پیچیده‌تر شده است، تصریح‌کرد: نزدیک به دو دهه است که مداخله خارجی، تروریسم و افراط‌گرایی بخش‌های زیادی از منطقه گسترده ما را بی‌ثبات کرده است. افراط‌گرایی خشونت‌آمیز همچنان تهدیدی برای منطقه اکو است.

ظریف ادامه‌داد: علی‌رغم مقابله با داعش و دیگر گروه‌های تروریستی و نابودی حکومت ادعایی آنها شبکه گسترده گروه‌های افراط‌گرا به ویژه داعش در غرب، جنوب و آسیای میانه جدی‌‌ترین تهدید برای منطقه اکو به شمار می‌آید.

وی تأکیدکرد: ما برای مقابله با گسترش ایدئولوژی آنها که بر مبنای نفرت است و کوتاه کردن منابع مالی‌شان لازم است که یک استراتژی منطقه‌ای مشترک داشته باشیم. دولت ایران همواره برای تعیین یک استراتژی جامع برای مقابله با تروریسم و افراط‌گرایی که مناسب وضعیت منطقه ما باشد، آمادگی دارد.

رییس دستگاه دیپلماسی کشورمان همچنین تأکید کرد که مشارکت فعال و پایبندی تمام کشورهای عضو تضمین‌کننده موفقیت ما برای ایجاد یک منطقه اکوی قدرتمند است.

سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو با ابتکار کشورهای ایران، پاکستان و ترکیه در سال ۱۳۴۳ برای اولین بار تأسیس شد. ازبکستان، افغانستان، تاجیکستان، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان، قزافستان و قرقیزستان دیگر اعضای این سازمان هستند.