دیابتیها صبح زود صبحانه بخورند مطالعات جدید نشان میدهد دیرخوابیدن، دیر برخاستن و دیر صبحانه خوردن منجر به افزایش شاخص توده بدنی در افراد مبتلا به دیابت میشود. به گزارش ایرنا، چاقی و اضافه وزن یکی از مهمترین عوامل خطر دیابت است. یافتههای جدید محققان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو نشان میدهد ساعت خوابیدن و زمان […]
دیابتیها صبح زود صبحانه بخورند
مطالعات جدید نشان میدهد دیرخوابیدن، دیر برخاستن و دیر صبحانه خوردن منجر به افزایش شاخص توده بدنی در افراد مبتلا به دیابت میشود.
به گزارش ایرنا، چاقی و اضافه وزن یکی از مهمترین عوامل خطر دیابت است. یافتههای جدید محققان دانشگاه ایلینویز در شیکاگو نشان میدهد ساعت خوابیدن و زمان بلند شدن و صبحانه خوردن نقش مهمی در چاقی و توده بدنی دارد.
این تحقیقات نشان میدهد بیمارانی که شب دیر به رختخواب میروند، صبح دیر بلند میشوند و دیر صبحانه میخورند، شاخص توده بدنی بالاتری دارند.
این مطالعه نشان میدهد دیر شدن زمان صرف وعدههای غذایی با ساعت بیولوژیکی بدن ناسازگار است و منجر به اختلال در سوخت و ساز میشود. مطالعات قبلی نشان داد زمان وعدههای غذایی و پایبندی به آن در بیماران دیابتی نقش مهمی در کنترل قند خون دارد. محققان به بیماران مبتلا به دیابت توصیه میکنند برای کاهش شاخص توده بدنی شبها زود بخوابند و صبح زود صبحانه بخورند.
شاخص توده بدنی (BMI) مهمترین فاکتور در تعیین وزن نرمال، اضافه وزن و چاقی است. شاخص توده بدنی با تقسیم وزن (به کیلوگرم) بر توان دوم قد (به متر) به دست میآید. شاخص توده بدنی کمتر از ۱۸٫۵، نشان دهنده کم وزنی غیرطبیعی است. اگر عدد بهدست آمده بین ۱۸٫۵ تا ۲۴٫۹ باشد، یعنی وزن فرد طبیعی است. عدد بزرگتر و مساوی ۲۵، نشاندهنده اضافه وزن است. عدد ۳۰ به بالا نشاندهنده چاقی است، که به ترتیب به چاقی درجه یک (بین ۳۰ تا ۳۴٫۹)، چاقی درجه دو (بین ۳۵ تا ۳۹٫۹) و چاقی درجه ۳ (۴۰ به بالا) تقسیمبندی میشود. آگاهی از شاخص توده بدنی برای هر فرد ضروری است. نتایج این مطالعه در نشریه Diabetic Medicine منتشر شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.