مصرف زیاد فست فودها و شیوع سوءهاضمه و کبد چرب در ایرانیها دبیر بازآموزی اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران یکی از شایعترین مشکلات گوارشی در بین ایرانیها را سوءهاضمه و کبد چرب دانست و گفت: مصرف بیش از حد غذاهای آماده (فستفودها) عامل اصلی شیوع این بیماریها و افزایش شمار مبتلایان است. به گزارش […]
مصرف زیاد فست فودها و شیوع سوءهاضمه و کبد چرب در ایرانیها
دبیر بازآموزی اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران یکی از شایعترین مشکلات گوارشی در بین ایرانیها را سوءهاضمه و کبد چرب دانست و گفت: مصرف بیش از حد غذاهای آماده (فستفودها) عامل اصلی شیوع این بیماریها و افزایش شمار مبتلایان است.
به گزارش ایرنا، میتراعلینژادخرم در حاشیه برگزاری اولین همایش بینالمللی پزشکی آکادمیک ایران در جمع خبرنگاران اظهارکرد: از دیگر علل بروز سوءهاضمه، استرسهای روزانه و مصرف غذاهای آماده پرادویه است.
وی توضیح داد: میکروب هلیکوباکتر پیلوری موجود در غذاهای آماده و غیربهداشتی، مهمترین علت بروز سوءهاضمه به شمار میرود بهطوری که معده ۳۰ تا ۵۰ درصد افرادی که دچار سوءهاضمه هستند، به این عفونت آلوده است.
به گفته دبیر بازآموزی همایش پزشکی آکادمیک ایران، سطح پایین بهداشت در کشورهای جهان سوم میتواند از علل شیوع زیاد این میکروب در این جوامع باشد.
فوق تخصص گوارش و کبد همچنین در خصوص بیماری کبد چرب گفت: چاقی و افزایش فشارخون در اثر مصرف رژیم غذایی نامناسب و فعالیت کم بدنی باعث شده است که چاقی شکمی در ایران از شیوع بالایی برخوردار باشد که در نتیجه منجر به بروز کبد چرب میشود.
علینژادخرم اظهارکرد: بیش از ۹۵ درصد مبتلایان به سوءهاضمه با درمانهای دارویی، درمان میشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.