برای احداث زیرساختها صورت پذیرفت برگزاری مناقصه ۱۱۰۰هکتار از زمینهای منطقه آزاد چا بهار مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: توسعه محدوده این منطقه و الحاق بنادر و شهر چابهار به آن سبب توسعه جنوب شرق کشور و تحول اقتصادی منطقه میشود. به گزارش ایرنا عبدالرحیم کردی اظهارداشت: منطقه آزاد چابهار تنها منطقهای […]
برای احداث زیرساختها صورت پذیرفت
برگزاری مناقصه ۱۱۰۰هکتار از زمینهای منطقه آزاد چا بهار
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد تجاری صنعتی چابهار گفت: توسعه محدوده این منطقه و الحاق بنادر و شهر چابهار به آن سبب توسعه جنوب شرق کشور و تحول اقتصادی منطقه میشود.
به گزارش ایرنا عبدالرحیم کردی اظهارداشت: منطقه آزاد چابهار تنها منطقهای در کشور است که هیچ مرز رسمی زمینی، دریایی و هوایی ندارد که این با کلیات ذات مناطق آزاد در تعارض است.
وی با اشاره به توسعه محدوده منطقه آزاد بیانکرد: در واقع از سالها پیش موضوع الحاق بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری به منطقه آزاد چابهار مطرح بوده است.
وی ادامهداد: در زمینه الحاق یا عدم الحاق این بنادر به منطقه آزاد چابهار کار کارشناسی زیادی انجام شده و مزایا و معایب آن مورد بررسی قرار گرفته است.
وی تصریح کرد: نگاه دولت در سالهای اخیر به توسعه همه جانبه سواحل مکران به ویژه شهر چابهار به عنوان اصلیترین کانون فعالیتی این سواحل معطوف شده و رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز در این مورد عنایت ویژهای دارند.
رییس هیأت مدیره منطقه آزاد چابهار گفت: کار کارشناسی ویژهای روی چابهار انجام شده و در مسیر خاصی دنبال میشود و نگاه و هدف حاکمیت و دولت بر رفع موانع و مشکلات این شهر است.
وی افزود: یکی از موضوعاتی که در چند سال گذشته پیگیریهای زیادی انجام شده و خوشبختانه اواخر سال ۹۶ به نتیجه خوبی رسید و امسال در دستور کار قرار دارد موضوع توسعه محدوده منطقه آزاد چابهار است.
کردی اظهارداشت: در بحث توسعه منطقه آزاد چابهار یکی از دلایل طرح این موضوع؛ نگرانیها و بحثهای زیستمحیطی، نداشتن مرزهای رسمی و برنامههای کلانی که دولت برنامهریزی کرده و مورد اقبال سرمایهگذاران نیز قرار گرفته و همین مسأله سبب جذب سرمایهگذاران زیادی در این سالها شده است.
وی بیانکرد: توسعه منطقه و صنایع نیازمند همکاری، همراهی و هماهنگی همه جانبه است و از نماینده مجلس و سایر افرادی که تأثیرگذار هستند، انتظار داریم در این مسیر به ما کمک کنند تا حداکثر منافع نصیب مردم شود.
وی تأکید کرد: منطقه آزاد چابهار در دو سال گذشته مخاطب بسیاری از سرمایهگذاران داخلی و خارجی بوده و با نگاه و شرایط راهبردی که چابهار در منطقه پیدا کرده این اقبال دور از انتظار نبود.
وی ادامه داد: زیرساختهای منطقه آمادگی لازم برای پذیرش این همه حجم سرمایهگذاری را نداشت.
کردی اظهارداشت: در منطقه آزاد چابهار در ۲۰ سال گذشته فقط برای هزار و ۸۰۰ هکتار از مجموع ۱۴ هزار هکتار اراضی محدوده منطقه طرح تفضیلی تهیه شده بود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: این در حالیست که تنها در سال گذشته ۹ هزار و ۴۰۰ هکتار طرحهای تفضیلی در این منطقه تهیه شده است.
وی افزود: در بُعد آمادهسازی در طول ۲۰ سال گذشته حدود ۷۰۰ هکتار از اراضی آمادهسازی شده و امکان استقرار صنعت را داشته اما سال گذشته آمادهسازی ۴۳۰ هکتار را آغاز کردیم و اسناد ۱۱۰۰ هکتار نیز آماده و به مناقصه گذاشته شده است تا بستر استقرار زیرساختها فراهم شود.
وی افزود: این حجم فعالیت عمرانی در حال انجام در منطقه آزاد چابهار علامت و مشوق بسیار خوبی برای حضور سرمایهگذاران است.
وی بیانکرد: طرح توسعه منطقه آزاد چابهار مطرح و پیگیری شده و خوشبختانه نوار ساحلی که نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی نیز در مصاحبه با ایرنا به آن اشاره کرده بود در طرح توسعه قرار دارد.
وی افزود: از اداره کل بنادر و تمامی سازمانهایی که در آنجا فعالیت دارند انتظار است که به مسؤولیت اجتماعی خودشان عمل کنند و مباحث مناطق همجوار و زیرساختهای مورد نیاز خودشان را در حوزه بهداشت، آموزش و افزایش امکانات رفاهی مردم مدنظر قرار دهند که منطقه آزاد چابهار در این زمینه پیشقدم شده است.
وی تصریح کرد: برای نخستین بار طرح مسؤولیت اجتماعی شرکتها در منطقه آزاد چابهار مطرح شده و در حال انجام است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد چابهار گفت: شرکتها با توجه به میزان سرمایهگذاری که انجام میدهند و منافعی که از این طریق حاصل میکنند، باید بخشی از این منافع را به جوامع محلی اختصاص دهند.
کردی اظهارداشت: هم اینک تمامی صنایع بزرگ و کوچک در حال ساخت هستند و هنوز هیچ کدام از آنها به ظرفیتشان نرسیدند.
وی ادامه داد: با اتصال شبکه ریلی، بهرهگیری از ظرفیت کامل بندر و استقرار صنایع مختلف؛ آیندهای روشن برای مردم این منطقه پیشبینی میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.