دفاع از کشور رسالت ماست

معاون سیاسی وزیر کشور دفاع از کشور رسالت ماست معاون سیاسی وزیر کشور گفت: انتظار مجموعه وزارتخانه از فرمانداران حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان است. به گزارش ایسنا، اسماعیل‌جبارزاده در نشست با فرمانداران و بخشداران استان مرکزی با اشاره به این‌که وزارت کشور نگاه ویژه‌ای به فعالیت مدیریتی زنان دارد، عنوان‌کرد: مجموعه وزارت کشور در […]

معاون سیاسی وزیر کشور

دفاع از کشور رسالت ماست

معاون سیاسی وزیر کشور گفت: انتظار مجموعه وزارتخانه از فرمانداران حمایت و پشتیبانی از تولیدکنندگان است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل‌جبارزاده در نشست با فرمانداران و بخشداران استان مرکزی با اشاره به این‌که وزارت کشور نگاه ویژه‌ای به فعالیت مدیریتی زنان دارد، عنوان‌کرد: مجموعه وزارت کشور در انتخاب استانداران و فرمانداران فارغ از نگاه جنسیتی به شاخصه‌های مثبت و شرایط احراز پست توجه دارد.

وی با بیان این‌که تصدی پست‌های فرمانداری و استانداری نیازمند تجربه و سابقه مدیریتی خاص و بالایی است، افزود: پست‌های مدیریتی بانوان در استان مرکزی زمینه‌ساز کسب تجارب برای بانوان است.

وی با بیان این‌که وزارت کشور بیش از دیگر وزارتخانه‌ها از بانوان در مدیریت‌ها استفاده کرده است و این امر تداوم خواهد داشت، افزود: این گام مثبت منجر به کادرسازی و آماده‌سازی نیروهای کشور برای مسؤولیت‌های آینده است.

جبارزاده تصریح‌کرد: بحث امنیت یکی از موضوعات مهم کشور است و بیش‌ترین توجه و نگاه در کشور متوجه امنیت است؛ چرا که امنیت از نظر سیاسی و دینی یکی از نعمات مجهول است. هر چه امنیت بیش‌تر باشد و توسط مردم لمس شود، موفق به انجام مأموریت‌های اصلی شده‌ایم.

وی با تأکید بر توجه به اقتصاد کشور و همراهی با تولیدکنندگان به منظور تولید کالای کیفی و حمایت از کالای ایرانی به جهت تحقق شعار سال گفت: لازم است فرمانداران در جلسات حمایت از تولید شخصاً حاضر باشند و انتظار داریم که پشتیبان تولیدکنندگان باشند.

معاون سیاسی وزیر کشور بر مدیریت واردات خاصه در حوزه سلامت که امکان تولید محصولات آن در کشور وجود دارد، تأکید کرد.

وی عنوان‌کرد: لازم است به اقلیت‌های قومی و مذهبی و عموم مردم توجه شود. همه افراد از هر نژاد و قوم شهروندان ایران هستند و وظیفه ماست تا فارغ از فرهنگ، زبان، دین و مذهب امنیت و رفاه و آرامش جامعه را تأمین و حفظ کنیم.

جبارزاده با بیان این‌که بخشی از تلاش و رسالت بدخواهان ایران مقابله با نظام و سیاه‌نمایی کارهاست و ناکارآمد نشان دادن دولت را دنبال می‌کنند، گفت: هجمه سنگین بر دولت و کشور تحمیل می‌شود، در صورتی‌که سال‌های گذشته این هجمه وجود نداشت. امروز رسالت همه ما دفاع از کشور است و باید هجمه‌های رسانه‌ای را خنثی کرد.

وی بیان‌کرد: مشکلات در هر کشوری طبیعی است اما ناکارآمد نشان دادن دولت خیانت است و از رسانه‌ها و خبرنگاران انتظار می‌رود در نمایش عملکرد دستگاه‌های اجرایی همت کنند. مردم هر چه از خدمات نظام و دولت بیش‌تر مطلع شوند قطعاً درصد رضایتمندی آنها افزایش خواهد داشت.

جبارزاده با اشاره به این‌که بنای ما پاسخ به شبهات است، افزود: امروز هر رسانه خارجی و بدخواه نظام را باز می‌کنیم شاهد طرح شبهاتی علیه دولت و نظام هستیم که وظیفه ما رفع ابهامات و پاسخ به شبهات است.

وی با تأکید بر این‌که افزایش رضایتمندی مردم و خدمت به مردم باید در عمل به منصه ظهور برسد، گفت: مردمان ما منصف هستند باید سنگ صبور آنها بود و نقدهای آنان را شنید و در جهت رفع مشکلات آنها با تمام توان تلاش کرد. روزانه ۵ میلیون نفر در کشور به ادارات و دستگاه‌های اجرایی مراجعه می‌کنند که اگر با نارضایتی خارج شوند می‌توانند نظام را از پای درآورند، باید در عمل تکریم مراجعان را به انجام رساند.

معاون سیاسی وزیر کشور عنوان‌کرد: ایجاد نشاط و امید در کشور ضروری است؛ چرا که تا زمانی که مردم امیدوار هستند دشمن بر آنان غلبه نخواهد کرد، بر همین اساس دشمن تلاش بر از بین بردن امید در کشور دارد و ما در مقابله با این حرکات باید در حوزه‌های مأموریتی خود امید را تسری بخشیم.

وی بیان‌کرد: در کشور حدود ۱۶۰ هزار نفر عضو شوراهای اسلامی شهر و روستا هستند و هیچ دستگاهی به مانند وزارت کشور دارای چنین شبکه‌ بزرگی نیست. باید این شبکه را تقویت کرد و حداکثر استفاده را در جهت رفع مسایل عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و… از این ظرفیت به‌کار گرفت.

جبارزاده اضافه‌کرد: اصلاح قانون دهیاری‌ها به وزارتخانه منتقل خواهد شد و درباره تأمین نیروی انسانی، لجستیک و مالی دهیاری پیگیری لازم انجام خواهد گرفت. قانون جامع انتخابات در کمیسیون دفاعی پیگیری شد و در قالب لایحه از سوی دولت مطرح خواهد شد، منشور گفت‌وگوی سیاسی توسط وزیر کشور ابلاغ شده است و یارانه‌ای از سوی دولت به احزاب نیز اختصاص خواهد یافت، همچنین بحث خانه احزاب نیز دنبال خواهد و خوشبختانه راه‌اندازی این خانه در استان‌ مرکزی در حال پیگیری است.

گفتنی است، سیدعلی‌آقازاده استاندار مرکزی نیز در این جلسه تأکید‌کرد: تیم مدیریت وزارت کشور یک‌دست و یکدل پشتیبان دولت تدبیر و امید و وفادار به آرمان‌های دولت است و تمامی کارگزاران وزارت کشور در استان نیز وفادار به نظام و دولت هستند و تمامی سختی‌‌ها را برای خدمت به نظام به جان می‌خرند.