عادت های تغذیه‌ای که اضطراب را کاهش می‌دهند

عادت های تغذیه‌ای که اضطراب را کاهش می‌دهند اضطراب یکی از شایع‌‌ترین مشکلات سلامت روان است و تقریباً احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد. به گزارش ایسنا، طبق اعلام انجمن افسردگی و اضطراب آمریکا، ۴۰ میلیون نفر از مردم این کشور درگیر این عارضه روانی هستند. به‌طور معمول این مشکل با روان درمانی […]

عادت های تغذیه‌ای که اضطراب را کاهش می‌دهند

اضطراب یکی از شایع‌‌ترین مشکلات سلامت روان است و تقریباً احتمال ابتلای تمامی افراد به آن وجود دارد.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام انجمن افسردگی و اضطراب آمریکا، ۴۰ میلیون نفر از مردم این کشور درگیر این عارضه روانی هستند. به‌طور معمول این مشکل با روان درمانی و گاهی اوقات مصرف دارو درمان می‌شود.

علاوه بر این، در برخی از مطالعات آمده است مصرف یا پرهیز از برخی موادغذایی و عادات تغذیه‌ای می‌تواند علائم اضطراب را بهبود دهد.

سایت مدیکال دیلی به برخی از راهکارهای کاهش اضطراب اشاره کرده که عبارتند از:

افزایش دریافت منیزیم: نتایج یک بررسی نشان داد رژیم‌های غذایی که میزان منیزیم آن پایین است موجب اضطراب در موش‌‌ها می‌شود. همچنین بر تأثیر این ماده‌معدنی در بهبود سلامت قلب، تسکین علائم افسردگی، میگرن و سندرم پیش از قاعدگی تأکید شده است. برای پیشگیری‌ از مبتلا شدن به کمبود منیزیم باید سبزیجات برگی در رژیم غذایی گنجانده شود. از دیگر منابع غذایی حاوی منیزیم می‌توان به بادام و آووکادو اشاره کرد.

مصرف به اندازه شکلات تلخ: شکلات تلخ حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که عملکرد مغز را بهبود می‌دهند. در بسیاری از مطالعات آمده است این خوراکی به‌طور چشمگیری سطح سروتونین را افزایش داده و میزان هورمون‌های استرس را کاهش می‌دهد.

خودداری از حذف وعده‌های غذایی اصلی: داشتن برنامه‌غذایی منظم به خصوص در افراد مستعد افسردگی و اضطراب حایز اهمیت است. انتظار طولانی مدت برای صرف وعده‌غذایی یا حذف وعده صبحانه به نامنظم شدن سطح قند خون منجر می‌شود که می‌تواند بروز احساسات شب‌ها اضطرابی را به دنبال داشته باشد.

حفظ آب بدن در طول روز: در حالیکه از دست دادن آب بدن به خودی خود موجب اضطراب نمی‌شود اما می‌تواند آن را تشدید کند. حفظ آب بدن علاوه بر آن‌که کمک می‌کند فرد احساس تازگی داشته باشد مصرف مایعات برای تنظیم دمای بدن، حفظ عملکرد بدن و سطح انرژی لازم است.

خودداری از مصرف فست‌فودها: مطالعه انجام شده در سال ۲۰۱۷ نشان داد مصرف فست‌فود‌ها به‌طور فزاینده‌ای مشکلات روانی را در افراد زیر ۳۰ سال افزایش می‌دهد. زمانیکه این خوراکی‌‌ها به‌طور مرتب مصرف شود می‌تواند موجب التهاب‌های مرتبط با اضطراب شود.

عدم وابستگی به مصرف مواد قندی یا کافئین: کودکان به‌طور ویژه در برابر تأثیرات مواد قندی که شامل اضطراب می‌شود آسیب‌پذیر هستند. کافئین به‌خصوص زمانیکه در شکل نوشیدنی‌های انرژی‌زا مصرف شود به بروز فاکتورهای خطرزای مرتبط با اضطراب کمک می‌کند.