رییس سازمان صنعت قم پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش نوسازی تقویت میشود رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: در سالجاری با افزایش آمادگی مسؤولان دستگاههای اجرایی و بانکهای استان، روند پرداخت تسهیلات رونق تولید در همه بخشها به ویژه در حوزه بازسازی و نوسازی تجهیزات و ماشینآلات واحدهای صنعتی، سرعت بیشتری خواهد […]
رییس سازمان صنعت قم
پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش نوسازی تقویت میشود
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: در سالجاری با افزایش آمادگی مسؤولان دستگاههای اجرایی و بانکهای استان، روند پرداخت تسهیلات رونق تولید در همه بخشها به ویژه در حوزه بازسازی و نوسازی تجهیزات و ماشینآلات واحدهای صنعتی، سرعت بیشتری خواهد یافت.
به گزارش مناقصهمزایده، محمود سیجانی در حاشیه جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم در گفتوگو با خبرنگاران، افزود: آسان کردن روند پرداخت تسهیلات رونق تولید در نهایت باعث افزایش رقابتپذیری کالاهای تولید شده در واحدهای صنعتی استان و حمایت از کالای ایرانی میشود.
وی بیان کرد: با افزایش پرداخت تسهیلات رونق تولید در بخش بازسازی و نوسازی تجهیزات واحدهای صنعتی، ماشینآلات بهکار گرفته شده در کارخانهها به روز میشود و در نتیجه کیفیت کالای داخلی به میزان قابلتوجهی افزایش پیدا میکند، بنابراین پرداخت این نوع از تسهیلات که موجب کاهش هزینههای تولید میشود، در اولویت پرداختهای سالجاری قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: کمبود نقدینگی به دلیل نداشتن بازار مناسب، پرداخت نشدن مطالبات و بالا بودن نرخ تسهیلات از جمله عواملی است که برای واحدهای صنعتی استان قم، مشکلهایی را به وجود آورده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم، گفت: برنامه دولت حمایت از واحدهای صنعتی با تزریق نقدینگی در قالب تسهیلات مورد نیاز آنها و همچنین مدیریت بازارهای مالی از جمله نرخ ارز است، تا هم واحدهای صادرات محور و هم واحدهایی که برای تولید خود به وارد کردن مواد اولیه از خارج نیاز دارند، با کمترین مشکل مواجه شوند.
وی افزود: سال گذشته حدود ۲۱۰ میلیارد تومان، کالای تولید شده در استان توسط گمرکات قم به خارج از کشور صادر شد، که این رقم با در نظر گرفتن سایر کالاهای صادراتی استان که از گمرکات سایر نقاط کشور وارد بازارهای بینالمللی شده است به مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان میرسد.
وی ادامه داد: براساس پیشبینیها امسال با برطرف شدن موانع، روند صادرات کالاهای تولید شده در استان قم به سایر نقاط جهان رشد ۱۰درصدی را تجربه خواهد کرد.
سیجانی گفت: در سالجاری برای نمایش توانمندیهای صنعتی استان قم ۲۰ نمایشگاه در داخل و خارج از کشور برگزار خواهد شد و صادرکنندگان برای عرضه محصولات خود میتوانند از بستههای حمایتی در نظر گرفته شده استفاده کنند.
۲ هزار و ۳۹۴ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در قم وجود دارد که ۹۴ درصد به بخش صنایع کوچک اختصاص یافته است؛ از این تعداد دو هزار و ۲۵۶ واحد مربوط به صنایع کوچک، ۷۵ واحد مربوط به صنایع متوسط و ۶۳ واحد مربوط به صنایع بزرگ است.
قم دارای ۷ شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامنالائمه(ع) -قنوات- و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و ۴ ناحیه صنعتی خورآباد، سیرو، دستجرد و طغرود است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.