پلاستیکهای غوطهور در دریا حامل باکتریهای خطرناک هستند محققان آمریکایی در جریان مطالعهای متوجه شدند، باکتریهایی که برای انسان مضر هستند، میتوانند در مدت کمتر از ۶ هفته به کیسههای پلاستیکی موجود در اقیانوسها بچسبند. به گزارش ایرنا از روزنامه دیلیمیل، نگرانیهای روزافزونی در مورد ابتلای انسانها به بیماری بر اثر زبالههای پلاستیکی غوطه ور […]
پلاستیکهای غوطهور در دریا حامل باکتریهای خطرناک هستند
محققان آمریکایی در جریان مطالعهای متوجه شدند، باکتریهایی که برای انسان مضر هستند، میتوانند در مدت کمتر از ۶ هفته به کیسههای پلاستیکی موجود در اقیانوسها بچسبند.
به گزارش ایرنا از روزنامه دیلیمیل، نگرانیهای روزافزونی در مورد ابتلای انسانها به بیماری بر اثر زبالههای پلاستیکی غوطه ور در دریا وجود دارد؛ زیرا این زبالههای پلاستیکی که در حال پر کردن اقیانوسها هستند همانند یک آهنربا سموم موجود در آب را به خود جذب میکنند و با بلعیده شدن توسط ماهیها وارد چرخه غذایی انسان میشوند.
محققان دانشگاه ملی کالیفرنیا در این مطالعه، با غوطهور کردن پلاستیکهای یکبار مصرف در آب دریا مشاهده کردند که لایههای ضخیم باکتری میتوانند ظرف ۴۰ روز به این پلاستیکها بچسبند.
محققان با تجزیه و تحلیل میکروبهای موجود بر این پلاستیکها متوجه وجود باکتریهایی شدند که باعث ابتلا به تبهای شدید میشوند؛ از جمله باکتری که شبیه گونههایی است که در تروریسم بیولوژیکی استفاده میشود.
میکروبهایی که بازیابی شدند شامل گروه «فرانسیلا»(Francisella) هستند که باعث ابتلا به «تب خرگوشی» میشوند و انسانها از طریق آب آلوده، حیوانات آلوده و نیش حشرات در معرض آن قرار میگیرند.
این بیماری با ابتلا به یک تب شدید آغاز میشود و میتواند کشنده باشد با این حال اکثر موارد آلودگی را میتوان با استفاده از آنتیبیوتیکها درمان کرد.
مقامات هشدار دادهاند که گونههای باکتری فرانسیلا میتواند به عنوان یک سلاح مورد استفاده تروریستهایی قرار گیرد که در جنگهای بیولوژیکی فعالیت میکنند.
محققان همچنین در این تجزیه و تحلیل متوجه وجود باکتریهایی از گروه ریکتزیا (Rickettsia) شدند که باعث ابتلا به «تب لکه ای» (تب همراه با لکه شدن پوست) میشود. اکثر موارد ابتلا به این بیماری در آمریکا مشاهده میشود اما مشاهده شده است که این تب توسط پرندهها به انگلیس نیز برده میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.