وزیر صمت اعلام کرد صادرات ۴۷ میلیارد دلاری کالاهای غیرنفتی در سال گذشته وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: مجلس هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع برای مشوقهای صادراتی پیشبینی کرده است. به گزارش خانهملت، محمدشریعتمداری با اشاره به برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت از کالای ایرانی، گفت: برنامههای ویژهای در تولید […]
وزیر صمت اعلام کرد
صادرات ۴۷ میلیارد دلاری کالاهای غیرنفتی در سال گذشته
وزیر صنعت، معدن و تجارت، گفت: مجلس هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع برای مشوقهای صادراتی پیشبینی کرده است.
به گزارش خانهملت، محمدشریعتمداری با اشاره به برنامههای وزارت صنعت، معدن و تجارت برای حمایت از کالای ایرانی، گفت: برنامههای ویژهای در تولید کالای کیفی برای ارایه مطلوب به مردم، ایجاد شرایط مناسب برای بازار و فعالیتهای مربوط به بازاریابی کالای ایرانی در وزارت صنعت معین شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه در سال ۹۶ با همکاری مجلس قوانین خوبی برای حمایت از کالای ایرانی تصویب شده است، افزود: اگر بخواهیم عوامل عدم موفقیت در تولید کالای قابل رقابت در بازارهای داخلی و بینالمللی را بررسی کنیم به عنصر مهمی به نام نوسازی صنعتی ایران میرسیم که برای این هدف استفاده از تسهیلات بانکی با نرخهای حاضر امکانپذیر نیست، چون با نرخ بازده سرمایهگذاری صنعتی تطابق کامل ندارد.
مقرر شده هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان منابع برای مابهالتفاوت نرخ سود تسهیلات اعطایی به فعالیتهای نوسازی صنعتی کشور در سال ۹۷ تخصیص داده شود.
وی ادامه داد: برای حل مشکل نوسازی صنعتی به مجلس پیشنهاداتی ارایه شده که بر این اساس مقرر شده هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان منابع برای مابهالتفاوت نرخ سود تسهیلات اعطایی به فعالیتهای نوسازی صنعتی کشور در سال ۹۷ تخصیص داده شود که اگر این منابع اختصاص یابد قدم خوبی برای نوسازی صنعتی کشور برداشته میشود.
شریعتمداری با بیان اینکه حاصل نوسازی صنعتی به وجود آمدن کالاهای رقابتی بیشتر است، یادآورشد: در حال حاضر نیز کالاهای رقابتی در کشور وجود دارد و مجموعه صادرات کالاهای غیرنفتی کشور در پایان سال ۹۶ دلار حدود ۴۷ میلیارد دلار شده که حدود ۲۵ میلیارد دلار در حوزه پتروشیمی بوده و مابقی کالاها و محصولات ایرانی است که به دست مهندسان ایرانی تولید و در بازارهای خارجی عرضه میشود.
پیشبینی هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی منابع برای مشوقهای صادراتی در سال ۹۷
وی افزود: امروز صنعتغذایی و صنایع تبدیلی کشور و همچنین در حوزه فعالیتهای مهندسی و تجهیز، شرکتهای بزرگی همانند مپنا بازارهای صادراتی خوبی دارند، اما باید توسعه و تعمیق یابد.
این عضو کابینه دولت دوازدهم، با بیان اینکه در جهت حمایت از صادرات غیرنفتی قدمهای بزرگی برداشته شده است، ادامهداد: اهم این اقدامات تخصیص جوایز و مشوقهای صادراتی و کمک به مراکز فروش کالای ایرانی در بازارهای خارجی بوده که در این راستا مجلس هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان منابع برای مشوقهای صادراتی پیشبینی کرده که قدم بزرگی است.
ماده ۲۲ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور که مانع ممنوعیت واردات شده باید اصلاح شود.
افزایش تعرفه واردات ۶۷۰ کالا در سال ۹۶ پذیرفته شد
وی با تأکید بر اینکه که حاصل این برنامه جامع ارایه کالای با کیفیت در بازار داخلی میشود، اظهارداشت: برای کمک به بالا بردن قدرت خرید مردم و ایجاد تقاضای مطمئن برای کالای داخلی قدمهایی برداشته شده و مذاکراتی با بانکها صورت گرفته که امیدوارم عملیاتی شود.
شریعتمداری افزود: در پایان سال ۹۶ از واحدهایی که صددرصد کالای ایرانی تولید میکنند، بازدیدی داشتهام و این واحدها در سطح کشور مورد حمایت و تشویق دولت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، با بیان اینکه مدیریت واردات نیز یکی از بخشهای پروژه حمایت از کالای ایرانی است، تصریحکرد: در حال حاضر ماده ۲۲ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور که مانع ممنوعیت واردات شده باید اصلاح شود، البته به منظور حمایت از کالای ایرانی افزایش تعرفه حدود ۹۱۲ قلم کالا در سال ۹۶ به دولت پیشنهاد داده شده که افزایش حدود ۶۷۰ کالا پذیرفته شده و در این بخش با افزایش تعرفه حمایت از کالای ایرانی اجرایی شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.