حضور وزارتنفت در کنوانسیون منع تولید سلاحهای شیمیایی مدیر حوزه ریاست پژوهشگاه صنعت نفت گفت: سعی داریم بیشترین تأثیر را در سیاستگذاریهای مربوط به منع تولید سلاحهای شیمیایی داشته باشیم. مواد اولیه یا موادی که مصرف دوگانه دارند را کنترل میکنیم، در زمینه واردات باید متوجه باشیم که مواد اولیه در پتروشیمیها چگونه مصرف میشوند […]
حضور وزارتنفت در کنوانسیون منع تولید سلاحهای شیمیایی
مدیر حوزه ریاست پژوهشگاه صنعت نفت گفت: سعی داریم بیشترین تأثیر را در سیاستگذاریهای مربوط به منع تولید سلاحهای شیمیایی داشته باشیم. مواد اولیه یا موادی که مصرف دوگانه دارند را کنترل میکنیم، در زمینه واردات باید متوجه باشیم که مواد اولیه در پتروشیمیها چگونه مصرف میشوند علاوه بر آن در زمینه ذخیرهسازی، مدیریت تولید و مصرف موادشیمیایی فعالیت میکنیم.
به گزارش ایلنا، امیرناصر احمدی با اشاره به برنامههای مشارکت وزارتنفت در منع تولید سلاحهای شیمیایی اظهارداشت: پژوهشگاه صنعت نفت به نمایندگی از وزارتنفت به عنوان مشاور فنی وزارت امورخارجه که مرجع ملی کنوانسیون صلح، آرامش و امنیت ملی است، در کنوانسیون منع تولید سلاحهای شیمیایی حضور دارد. این کنوانسیونها دو تیپ کلی دارند یکی بحث منع تولید سلاحهای شیمیایی و دوم مدیریت مواد شیمیایی از تولید تا مصرف؛ شامل تولید، ترانسپورت، انتقال و ذخیرهسازی که آلایندگی محیطزیستی و امنیت مواد شیمیایی را شامل میشود.
وی افزود: در حالحاضر تیم پژوهشگاه صنعتنفت در این خصوص که چه پروتکلها و برنامههایی داشته باشیم که به سمت تولید سلاحهای شیمیایی نرویم، کار میکند، همچنین مواد اولیه یا موادی که مصرف دوگانه دارند را کنترل میکنیم، در زمینه واردات باید متوجه باشیم که مواد اولیه در پتروشیمیها چگونه مصرف میشوند علاوه بر آن در زمینه ذخیرهسازی، مدیریت تولید و مصرف مواد شیمیایی فعالیت میکنیم.
مدیر حوزه ریاست پژوهشگاه صنعت نفت با اعلام اینکه پژوهشگاه در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی فعالیت میکند، گفت: ۳۱کشور عضو کنوانسیون منع تولید سلاحهای شیمیایی هستند که از این تعداد ۸ کشور آسیایی است و وزارتنفت به عنوان نماینده منطقه در این کنوانسیون حضور دارد.
وی تأکید کرد: بحث اصلی ما سیاستگذاری است ولی در کنار آن پروژههای تحقیقاتی هم انجام میشود.
احمدی ادامه داد: سعی داریم بیشترین تأثیر را در سیاستگذاریها داشته باشیم زیرا هرچه بهتر سیاستگذاری شود نقش کشور در جهان مؤثرتر خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.