نماینده مردم فسا در مجلس درمان بیماران تالاسمی در اورژانس هم امکانپذیر است این نماینده مردم در مجلس دهم، از دانشگاههای علوم پزشکی خواست تا وضعیت بیماران مبتلا به تالاسمی را پیگیری کرده و بر روند درمان آنها بهطور جدی نظارت کنند. به گزارش خانهملت، محمدجوادجمالینوبندگانی، در واکنش به انتشار خبری از سوی مدیرکل نظارت […]
نماینده مردم فسا در مجلس
درمان بیماران تالاسمی در اورژانس هم امکانپذیر است
این نماینده مردم در مجلس دهم، از دانشگاههای علوم پزشکی خواست تا وضعیت بیماران مبتلا به تالاسمی را پیگیری کرده و بر روند درمان آنها بهطور جدی نظارت کنند.
به گزارش خانهملت، محمدجوادجمالینوبندگانی، در واکنش به انتشار خبری از سوی مدیرکل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذاودارو مبنی بر کمبود داروهای بیماران تالاسمی در بازار گفت: ما دو نوع تالاسمی داریم مینور و ماژور یا کولیزآنمیا که بیشتر مبتلایان به تالاسمی مبتلا به نوع ماژور هستند.
نماینده مردم فسا در مجلس شورایاسلامی، ادامه داد: مشکلاتی که تالاسمیهای ماژور با آن مواجه هستند کمخونی شدید بوده و بعد هم به دلیل رسوبآهن در صورت، پوست، فرم سرشان و مشکلی که برای لثههای آنها ایجاد میشود ناچار به مصرف داروی دسفرال هستند که بسیار هم در کنترل بیماری آنها مؤثر است.
وی با یادآوری اینکه ابتلا به تالاسمی در برخی استانها از جمله مازندران بسیار شایع است تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در جهت کاهش شیوع این بیماری انجام شد انجام آزمایش ژنتیک پیش از ازدواج بوده که از ازدواجی که میتواند منجر به ایجاد فرزند دارای تالاسمیماژور شود جلوگیری میکند. بنابراین به منظور کاهش هزینههای سنگین کنترل این بیماری بر حوزه سلامت باید انجام این آزمایش الزامی شود.
جمالینوبندگانی، خاطرنشان کرد: بیتردید مشکلات اقتصادی اخیر بر وضعیت بازار دارو نیز اثرگذار بوده بنابراین در این شرایط باید اقدامات جدی در جهت تأمین نیاز دارویی این بیماران که از جمله بیماران خاص هستند، صورت بگیرد.
وی در واکنش به اخباری که پیش از این منتشر شده بود مبنی بر اینکه شرایط بیماران تالاسمی در تهران از وضعیت ارایه خدمات به این بیماران در مناطق دور افتاده نیز بدتر بوده چرا که اغلب در بخشهای شیمیدرمانی یا راهرو بیمارستانها خدمات دریافت میکنند، تأکید کرد: این بیماران تنها دو نوع نیازمندی دارند به این صورت که باید خون از دست رفته را جبران کنند که ارایه این نوع خدمات در اورژانس نیز امکانپذیر است، از سوی دیگر باید تزریق دسترال انجام دهند که نیازی به حضور در بخش ویژه همچون شیمی درمانی ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، یادآورشد: اگر بیماران تالاسمی وجود دارند که ناچار به دریافت خدمات در بخشهای شیمیدرمانی یا راهروهای بیمارستانها هستند، دانشگاههای علومپزشکی موظف هستند تا به روند درمان این بیماران نظارت کرده و این موضوع را پیگیری کنند، ضمن اینکه ما هم از کمیسیون بهداشت مجلس میخواهیم که این مهم را پیگیری کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.