نماینده مردم تربتحیدریه ساختار تصمیمسازی کشور نیازمند باز تعریف است نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مهولات در مجلس شورایاسلامی با بیان اینکه ساختار تصمیمسازی در ایران تلفیقی از نیمه ریاستی، نیمه پارلمانی است، گفت: این ترکیب موجب تحقق ۳۵ درصد قوانین برنامه و بودجه شده و لذا نیازمند بازتعریف است. به گزارش ایرنا، سعید […]
نماینده مردم تربتحیدریه
ساختار تصمیمسازی کشور نیازمند باز تعریف است
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مهولات در مجلس شورایاسلامی با بیان اینکه ساختار تصمیمسازی در ایران تلفیقی از نیمه ریاستی، نیمه پارلمانی است، گفت: این ترکیب موجب تحقق ۳۵ درصد قوانین برنامه و بودجه شده و لذا نیازمند بازتعریف است.
به گزارش ایرنا، سعید باستانی، افزود: این مشکل موجب شده برنامههای توسعه تنظیمی دولت پس از دستبهدست شدن بین مجلس، شورای نگهبان و گاه مجمع تشخیص مصلحت تغییراتی کند و در نهایت آنچه به تصویب میرسد، چیزی نیست که مطلوب نظر دولت باشد.
وی گفت: این باعث میشود تا دولت که برنامه مورد انتظار خود را از مجلس نگرفته و آنچه را که مورد نظر خود دارد به اجرا بگذارد.
باستانی افزود: آمارها نشان میدهد بهترین درصد تحقق برنامههای توسعه ۵ساله مربوط به دولت اصلاحات با ۵۵درصد و بدترین آن مربوط به دولت احمدینژاد با ۱۸ درصد است که البته از نظر مجلسیها هیچکدام مطلوب نیست.
نماینده مردم تربت حیدریه در خانهملت گفت: مجلس وظیفه قانونگذاری و نظارت بر اجرای آن را دارد اما در عمل مجلس عالی شهر و روستا شده و کار نمایندگان شنیدن صحبتهای دهیاران، بخشداران و بررسی مسایل و مشکلات عمرانی حوزههای انتخابیه شده است.
باستانی به ترکیب شغلی نمایندگان مجلس نیز اشاره و اظهار کرد: ترکیب نمایندگان از همه اقشار معلم، استاد دانشگاه، بازاری، شهردار تشکیل شده و مشخص نیست چنین ترکیبی آیا میتواند برای ۱۰۰سال دیگر کشور قانون وضع کند؟
وی با بیان اینکه اکنون با دو مشکل اساسی آب و محیطزیست مواجه هستیم که در آینده گریبان ما را خواهد گرفت، افزود: کمبود آب همراه با نشانههای زودرس است و اکنون در اصفهان و ارومیه نشانههایش را میبینیم و در منطقه ما نیز حدود ۴هزار و ۵۰۰ نفر به علت بیآبی از روستاهای شهرستان فردوس به مهولات مهاجرت کردهاند.
نماینده مردم تربت حیدریه، زاوه و مهولات در مجلس اظهار داشت: در زمینه محیطزیست نیز نبود آگاهی و آشنایی ما باعث شده که هر روز با یک مشکل جدید مواجه شویم.
گفتنی است ۵۴ هزار و ۱۵۴ نفر از جمعیت شهرستان تربت حیدریه ۱۵ تا ۲۹ ساله هستند و نخستین دوره پارلمان مشورتی جوانان این شهرستان بهمن پارسال فعالیت خود را آغاز کرد.
مرکز شهرستان ۲۲۵هزار نفری تربت حیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب غربی مشهد واقع است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.