همگروه‌های ایران در جام ملت‌های آسیا را بیش‌تر بشناسید

همگروه‌های ایران در جام ملت‌های آسیا را بیش‌تر بشناسید با برگزاری قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹، تیم ملی ایران رقبای خودش را در مرحله گروهی این رقابت‌‌ها شناخت. تیم‌های همگروه ایران در سال‌های اخیر شرایط خوبی نداشتند و به نظر نمی‌رسد ایران برای صعود از گروه خود به عنوان صدرنشین مشکل خاصی داشته باشد. به […]

همگروه‌های ایران در جام ملت‌های آسیا را بیش‌تر بشناسید

با برگزاری قرعه‌کشی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹، تیم ملی ایران رقبای خودش را در مرحله گروهی این رقابت‌‌ها شناخت. تیم‌های همگروه ایران در سال‌های اخیر شرایط خوبی نداشتند و به نظر نمی‌رسد ایران برای صعود از گروه خود به عنوان صدرنشین مشکل خاصی داشته باشد.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت‌های ۲۰۱۹ امارات همگروه با تیم‌های عراق، ویتنام و یمن در گروه D این رقابت‌‌ها قرار گرفته است.

در این گزارش به معرفی ۳ تیم عراق، ویتنام و یمن پرداخته‌ایم؛ تیم‌هایی که در سال‌های اخیر شرایط مساعدی نداشتند و به نظر می‌رسد نمی‌توانند برای تیم ملی ایران مشکل‌ساز شوند.

عراق

لقب: شیرهای بین‌النهرین

تیم ملی فوتبال عراق که قهرمانی در جام‌ملت‌های ۲۰۰۹ را در کارنامه خود دارد و تا به حال ۸ مرتبه در این رقابت‌‌ها حضور داشته است. این تیم در حال حاضر با قرار گرفتن در رده ۸۸ رنکینگ فیفا و چهاردهم آسیا قرار گرفته است. عراق در بین تیم‌های آسیایی پایین‌تر از تیم‌هایی مانند قرقیزستان، فلسطین و عمان قرار دارد. هدایت تیم ملی عراق در حال حاضر برعهده بسیم قاسم عراقی است. در بین بازیکنانی که قاسم در یک سال گذشته به تیم ملی عراق دعوت کرده ۱۲ بازیکن لژیونر حضور دارد. این بازیکنان در کشورهای ایران، ایتالیا، دانمارک، انگلیس، عربستان، آمریکا، قطر، سوئد و اردن توپ می‌زنند. در بین این بازیکنان بشار رسن در پرسپولیس، علی عدنان در اودینزه ایتالیا و بروا نوری در اوسترشوندز سوئد حضور دارند.

باتجربهترین و بهترین گلزن عراق علا عبدالزهرا بازیکن ۳۰ ساله این تیم است که در ۱۱۴ بازی ملی، ۱۵ گل به ثمر رسانده است. این بازیکن سابقه حضور در لیگ ایران را دارد و برای تراکتورسازی به میدان رفته است. نقطه اشتراک دیگر عبدالزهرا و ایران، جنجال دوپینگ او در جام ملت‌های پیشین باعث شد تا تیم ملی با وجود شکست مقابل عراق در ضربات پنالتی به حضور در مرحله نیمه‌نهایی جام ملت‌های ۲۰۱۵ امیدوار شود.

ویتنام

لقب: اژدهاهای طلایی

ویتنامی‌‌ها تنها در سال ۲۰۰۷ که به همراه مالزی، اندونزی و تایلند میزبان بازی‌‌ها بودند در جام ملت‌های آسیا حضور داشتند و در آن سال توانستند به مرحله یک چهارم نهایی این رقابت‌‌ها برسند. این تیم در حال حاضر در رده ۱۰۳ رنکینگ فیفا و ۱۷ آسیا قرار گرفته است. هدایت تیم ملی ویتنام برعهده پارک‌هان سئو اهل کره‌جنوبی است. تمامی بازیکنان حاضر در ترکیب ویتنام در تیم‌های داخلی توپ می‌زنند و این هیچ بازیکن لژیونری ندارد. بهترین بازیکن این تیم نگوین وان کویت با ۵۰ بازی و ۱۳ گل ملی است که در حال حاضر عضو تیم‌‌ها نویی ویتنام است.

ویتنام در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ امارات در گروه C همراه با تیم‌های اردن، افغانستان و کامبوج قرار داشت که با ۱۰ امتیاز، پایین‌تر از اردن ۱۲ امتیازی قرار گرفت.

یمن

لقب: شیاطین سرخ

جام ملت‌های امارات، نخستین تجربه یمنی‌‌ها در این رقابت‌هاست. یمن که در سال‌های اخیر درگیر جنگ بوده در آخرین رنکینگ فیفا در رده ۱۲۵ و ۲۵ آسیا قرار گرفته است. لیگ فوتبال یمن در ۴ سال گذشته به خاطر جنگ تعطیل شده و آخرین دوره‌ آن به فصل ۲۰۱۴-۲۰۱۳ بازمی‌گردد.

سرمربی تیم ملی یمن، آبراهام مبراتو اهل اتیوپی است که از ابتدای سال ۲۰۱۶ هدایت این تیم را برعهده دارد. سرمربی اهل اتیوپی یمن در آخرین لیستی که به این تیم دعوت کرده، ۱۳ بازیکنش عضو تیم‌های یمنی بودند که با توجه به تعطیلی لیگ این کشور به عبارتی بدون تیم محسوب می‌شدند. همچنین ۹ بازیکن هم لژیونر هستند که بیش‌تر در لیگ قطر توپ می‌زنند.

علا الساسی کاپیتان یمنی‌هاست که در ۶۳ بازی، ۸ گل ملی برای این تیم به ثمر رسانده است. او در حال حاضر عضو السیلیه قطر است.

یمن در مرحله انتخابی جام ملت‌های ۲۰۱۹ امارات در گروه F با فیلیپین، تاجیکستان و نپال همگروه بود که در نهایت با ۱۰ امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله نهایی جام ملت‌های آسیا صعود کرد.