تیلیاردر‌ها مالیات نمی‌دهند

تیلیاردر‌ها مالیات نمی‌دهند عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که تیلیاردر‌ها از پرداخت مالیات شانه خالی می‌کنند. به گزارش خانه ملت، سید ناصر موسوی لارگانی با اشاره به حجم فرار مالیاتی اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای که درآمدهای تیلیاردری دارند به کمک راه‌هایی که سازمان امور مالیاتی جلوی پای آنها می‌گذارند از پرداخت مالیات […]

تیلیاردر‌ها مالیات نمی‌دهند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که تیلیاردر‌ها از پرداخت مالیات شانه خالی می‌کنند.

به گزارش خانه ملت، سید ناصر موسوی لارگانی با اشاره به حجم فرار مالیاتی اظهار داشت: متأسفانه عده‌ای که درآمدهای تیلیاردری دارند به کمک راه‌هایی که سازمان امور مالیاتی جلوی پای آنها می‌گذارند از پرداخت مالیات فرار می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که دولت تلاش دارد درآمدزایی خود را از مالیات افزایش دهد، گفت: دولت هر سال میزان کسب درآمد از نفت را کاهش می‌دهد و قصد دارد که درآمد خود را از دریافت مالیات افزایش دهد، اما این روند در واقع به سمتی رفته است تا از افرادی که مالیات پرداخت می‌کنند، مالیات بیش‌تری دریافت شود.

نماینده مردم فلاورجان در مجلس دهم شورای اسلامی ادامه داد: دولت به افرادی که حساب و کتاب دارند و در سیستم مالیاتی کشور شناسایی شده‌اند، فشار می‌آورد و از آنها مالیات بیش‌تری دریافت می‌کند در حالی‌که این رویه با توجه به رکود باعث رونق بیکاری در کشور می‌شود.

وی با بیان این‌که با روند دریافت مالیات، میزان تولید در کشور کاهش می‌یابد، عنوان‌کرد: دولت به جای این‌که از افرادی که از زیر بار پرداخت مالیات فرار می‌کنند، مالیات بگیرد به افراد شناسایی شده فشار می‌آورد، در این زمینه مجلس نیز نقش دارد.

اگر صندوق فروش الکترونیکی ایجاد شود ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده که پول بیت‌المال است به حساب دولت واریز می‌شود

موسوی لارگانی با بیان این‌که مجلس درآمد از مالیات را افزایش می‌دهد، گفت: به‌طور مثال سازمان امور مالیاتی درآمدی بالغ بر ۵۰ هزار میلیارد تومان را در یک سال برآورد می‌کند، دولت به این رقم ۳ هزار میلیارد تومان می‌افزاید و در مجلس در زمان بررسی و تصویب لایحه بودجه درآمدزایی از مالیات افزایش می‌یابد.

این نماینده مجلس تأکیدکرد: افزایش درآمد از مالیات در کشوری که رکود را تجربه می‌کند رویه غلطی است، در این شرایط باید به کسانی که تولیدکننده هستند، بسته حمایتی داده شود نه این‌که فشار بر آنها افزایش یابد، به جای افزایش فشار بر تولیدکننده باید از افرادی که مالیات سنگین بدهکار هستند، مالیات گرفته شود، در واقع عدم اجرای درست قانون باعث فرار مالیاتی شده است.

وی یکی از راهکارهای شناسایی افرادی که از پرداخت مالیات فرار می‌کنند را صندوق فروش الکترونیکی دانست و بیان‌داشت: این موضوع در لایحه دولت تصویب و در بودجه سال ۹۶ پس از تصویب برای یکسال اجرایی شد اما بعد از یکسال با لابی دولت موضوع از لایحه بودجه سال ۹۷خارج شد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این‌که دولت مدعی است زیرساخت صندوق فروش الکترونیکی فراهم نیست، گفت: اگر صندوق فروش الکترونیکی ایجاد شود ۹درصد مالیات بر ارزش افزوده که پول بیت‌المال است به حساب دولت واریز می‌شود، در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‌شود اما این پول هرگز به دست دولت نرسیده و این روند به ضرر کشور تمام شده است.