نوسازی بافت فرسوده به کاهش انباشت تقاضای مسکن نمی‌انجامد

عضو کمیسیون عمران مجلس نوسازی بافت فرسوده به کاهش انباشت تقاضای مسکن نمی‌انجامد عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان این‌که در خلال نوسازی بافت فرسوده انباشت تقاضا در حوزه مسکن کاهش نمی‌یابد، گفت: توجه به اصالت تاریخی بنا و اصول شهرسازی لازمه ورود به نوسازی بافت فرسوده است. به گزارش خانه ملت، حسن‌خسته‌بند با اشاره […]

عضو کمیسیون عمران مجلس

نوسازی بافت فرسوده به کاهش انباشت تقاضای مسکن نمی‌انجامد

عضو کمیسیون عمران مجلس، با بیان این‌که در خلال نوسازی بافت فرسوده انباشت تقاضا در حوزه مسکن کاهش نمی‌یابد، گفت: توجه به اصالت تاریخی بنا و اصول شهرسازی لازمه ورود به نوسازی بافت فرسوده است.

به گزارش خانه ملت، حسن‌خسته‌بند با اشاره به تدوین طرح ملی بازآفرینی شهری پایدار، گفت: مهم‌ترین اصل در این طرح توجه به اصلاحات تاریخی محله‌ها و همچنین مطابقت با اصول شهرسازی است.

نماینده مردم بندرانزلی در مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که در نشست‌های تخصصی کمیسیون عمران مجلس با ستاد بازآفرینی شهری نکات اصولی و مهندسی به مسؤولان مربوطه در خصوص نحوه ساخت و ساز‌ها در بافت فرسوده گوشزد شده است، افزود: اجرایی شدن طرح پروسه طولانی و سختی بوده که بخش خصوصی را از ورود به آن مأیوس کرده است.

تأمین زیرساخت‌ها از ملزومات نوسازی بافت فرسوده است

وی با تأکید بر این‌که تأمین زیرساخت‌ها و تسهیل شرایط از ملزوماتی است که دولت و شهرداری باید در خصوص نوسازی بافت فرسوده فراهم کند، تصریح‌کرد: تأمین زیرساخت‌ها در این بافت‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده زیرا بی‌توجهی به آن سازه‌های غیرایمن و استاندارد را رقم می‌زند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این‌که نوسازی بافت فرسوده تأثیری در تأمین کمبود مسکن در کشور ندارد، افزود: نوسازی واحدهای فرسوده به تولید مسکن جدید نمی‌انجامد زیرا مسکن انبوه تولید نخواهد شد از این رو انباشت تقاضا همچنان پابرجاست.

وی ادامه داد: شاید در خلال نوسازی بافت فرسوده تعداد قلیلی واحد مسکونی بیش‌تر تولید شود اما این تعداد به اندازه‌ای کم است که توان پاسخگویی به انباشت تقاضا در حوزه مسکن را ندارد.