بهروز برنا، معادن طلا، مس، سنگآهن، سرب و روی و برخی خاکهای نادر را به عنوان جذابیتهای اصلی سرمایهگذاری معدنی در ایران معرفی کرد و گفت: به زودی معادن سنگآهن و طلا از رکود جهانی خارج میشوند. معاون اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی ایران در گفتوگو با اقتصادنیوز با اشاره به رفتوآمد […]
بهروز برنا، معادن طلا، مس، سنگآهن، سرب و روی و برخی خاکهای نادر را به عنوان جذابیتهای اصلی سرمایهگذاری معدنی در ایران معرفی کرد و گفت: به زودی معادن سنگآهن و طلا از رکود جهانی خارج میشوند.
معاون اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی ایران در گفتوگو با اقتصادنیوز با اشاره به رفتوآمد هیأتهای تجاری برای سرمایهگذاری در معادن ایران گفت: معادن طلا، مس، سنگآهن، سرب و روی و برخی خاکهای نادر را به عنوان جذابیتهای اصلی سرمایهگذاری معدنی در ایران معرفی کرد و گفت: به زودی معادن سنگآهن و طلا از رکود جهانی خارج میشوند.
او افزود: ایران رنگینکمانی از معادن را در اختیار خود دارد بهطوری که اکثر عناصر موجود در جدول مندلیف کشف شدهاند و میتوان ردپایی از این عناصر در مناطق چهارگانه زمینشناسی کشور پیدا کرد.
برنا گفت: به غیر از الماس و نیکل ایران دارای تمام ذخایر معدنی است و میتواند بخشی از هزینههای اکتشافی ۱۵٫۶ میلیارد دلاری دنیا را برای اکتشافات معدنی ایران از سوی سرمایهگذاران خارجی جذب کند.
معاون اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی افزود: ۷ نوع ماده معدنی نظیر، سرب، روی، سنگآهن، مس، اورانیوم، کروم و الماس بیشترین هزینههای اکتشافی دنیا را به خود اختصاص داده که با توجه به وجود انبوهی از۵ نوع ذخیره از این۷ نوع ماده معدنی در ایران، به نظر میرسد زمینههای مساعد برای جذب بخشی از این بودجهها در ایران وجود دارد.
برنا گفت: ایران روی کمربند مس، طلا و سنگآهن دنیا قرار گرفته که آرزوی هر ملتی است چنین ذخایری را داشته باشد و بتواند از محل فعالکردن آن توسعه کشور خود را رقم بزند از این رو در شرایط پساتحریم یکی از وظایف حاکمیت این است که با شفافسازی در قوانین و مقررات زمینه لازم را برای جذب سرمایهگذاری در معادن آماده کند.
معاون اکتشافات معدنی سازمان زمینشناسی با اشاره به رکود در معادن دنیا افزود: در شرایط رکود بهترین فرصت برای سرمایهگذاری در معادن به وجود آمده است چرا که تحلیلگران معتقدند این رکود دوام نخواهد یافت و رکود در معادن مس و سنگآهن با توجه به پیشبینیها برای افزایش رشد اقتصادی هند و چین تا دو سال آینده به پایان خواهد رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.