هیأتی از بزرگترین شرکتهای ژاپنی آمادگی خود را برای تأمین مالی و مشارکت در طرحهای معدنی و صنایع معدنی ایران اعلام کردند. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مدیران شرکتهای نیپون استیل، هلدینگهای میتسوبیشی، کاوازاکی، توشیبا، جِیجیسی و… همراه با مدیران ارشد وزارت […]
هیأتی از بزرگترین شرکتهای ژاپنی آمادگی خود را برای تأمین مالی و مشارکت در طرحهای معدنی و صنایع معدنی ایران اعلام کردند.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)، مدیران شرکتهای نیپون استیل، هلدینگهای میتسوبیشی، کاوازاکی، توشیبا، جِیجیسی و… همراه با مدیران ارشد وزارت انرژی، صنعت، معدن و تجارت ژاپن و نِدو (NEDO) به عنوان سازمان توسعه فنآوری انرژی و صنعت ژاپن، در دیدار با رییس هیأت عامل ایمیدرو از آمادگی خود برای تأمین مالی و مشارکت در سطوح مختلف پروژههای معدنی و صنایع معدنی در امور مهندسی و طراحی، اجرا، محیطزیست و کاهش مصرف انرژی خبر دادند.
نماینده وزارت انرژی، صنعت معدن و تجارت ژاپن در این دیدار تأکید کرد که قراردادهای این شرکتها، مورد حمایت دولت ژاپن است و حمایتهای لازم برای تأمین مالی و ارایه فنآوریهای جدید صورت میگیرد. وی تصریح کرد: اکنون با اجرایی شدن برجام، شرایط تغییر کرده و آماده افزایش همکاریها با ایران در بخشهای بانکداری، فنآوری روز، ماشینآلات، انرژی، تحقیق و توسعه، آب و محیطزیست نیز هستیم.
همچنین ارایه جدیدترین فنآوری در بخشهای تولید محصول و تأمین انرژی از دیگر پیشنهادهایی بود که از سوی غولهای ژاپنی ارایه شد.
رییس هیأت عامل ایمیدور نیز در این نشست با تأکید بر اهمیت کاهش مصرف انرژی گفت: استفاده از فنآوریهای جدید که به کاهش مصرف انرژی بینجامد جزو اصول برنامهریزی بخش معدن و صنایع معدنی ایران است که توسط ایمیدرو پیگیری میشود.
مهدی کرباسیان با اشاره به برنامه توسعه بخش معدن و صنایع معدنی ایران افزود: برای اجرایی شدن برنامهها، باید دیدارهای جداگانه و رو در رو گذاشته تا اهداف مورد نظر برای همکاریها محقق شود. وی تأکید کرد: امور زیربنایی همچون احداث بنادر و اسکله اختصاصی برای مناطق صنایع انرژیبر، از جمله دیگر راههای همکاری دو طرف خواهد بود.
در این نشست اردشیر سعدمحمدی، مشاور عالی اجرایی رییس هیأت عامل ایمیدرو گفت: به روز شدن تجهیزات و ماشینآلات معدنی ایران از جمله دامپ تراک، شاول، سیستمهای تولید فولاد و آلومینیم، فولاد، مس و… از اولویتهای بخش معادن و صنایع معدنی ایران است.
عبدالمجید شریفی مدیرعامل شرکت ملی فولاد نیز توسعه همکاریها ایران و ژاپن برای تأمین مالی طرحها را گام بزرگی برای توسعه همکاریهای دو طرف خواند. همچنین محمد آقاجانلو مدیر صنایع معدنی ایمیدرو، ایجاد کارخانههای جدید تولید آلومینا و آلومینیم را از جمله اهداف صنایع معدنی کشور ذکر کرد و گفت: احداث نیروگاه در کنار دست کارخانههای آلومینیم و استفاده از فنآوری کاهش مصرف انرژی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.