عوامل تأثیرگذار در فشار خون بالا عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ۹۵ درصد موارد فشار خون بالا ریشه وراثتی دارد، گفت: در کنار ارث عواملی نظیر چاقی هم میتواند در بروز فشارخون بالا تأثیرگذار باشد. به گزارش ایسنا، جعفر نوابی فشارخون ۱۲ روی ۸ را فشار خون طبیعی دانست و افزود: […]
عوامل تأثیرگذار در فشار خون بالا
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ۹۵ درصد موارد فشار خون بالا ریشه وراثتی دارد، گفت: در کنار ارث عواملی نظیر چاقی هم میتواند در بروز فشارخون بالا تأثیرگذار باشد.
به گزارش ایسنا، جعفر نوابی فشارخون ۱۲ روی ۸ را فشار خون طبیعی دانست و افزود: بالاتر از این میزان فرد فشار خون دارد و اگر فشار خون به عدد ۱۴ روی ۹ یا بالاتر برسد، فرد مبتلا به فشار خون بالاست.
وی با اشاره به عوارض بسیار فشار خون بالا گفت: فشار خون یکی از فاکتورهای اصلی سکته قلبی است و در کنار این نارسایی کبد و کلیه و بعضاً قطع شدن اندامها از عوارض دیگر فشارخون بالا است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه درصدی از افراد جامعه از فشارخون بالای خود بیاطلاع هستند، تأکید کرد: افرادی که در بستگان نزدیک خود افراد مبتلا به فشارخون بالا دارند، باید مرتباً فشارخون خود را کنترل کنند.
وی تصریح کرد: افراد عادی برای کنترل فشارخون خود نیاز است سالانه یکبار آزمایش فشارخون بدهند تا اگر بر اثر مسایل دیگر از جمله چاقی به این معضل مبتلا شدند، هر چه سریعتر از آن آگاهی پیدا کنند.
این متخصص داخلی با بیان اینکه فشارخون قابل کنترل است، گفت: رژیم غذایی، کاهش وزن و تغییر سبک زندگی میتواند تأثیر بسیاری در کنترل فشار خون داشته باشد.
وی افزود: مصرف غذاهایی مانند لبنیات و بهویژه ماست و نیز مصرف خوراکیهای ترش مزه میتواند تا حد زیادی در کنترل فشارخون بالا مؤثر باشد.
نوابی با بیان اینکه هنوز تأثیر مواد خوراکی در بروز فشارخون بالا به اثبات نرسیده است، گفت: اما همچنان تأکید ویژهای بر نمک وجود دارد و توصیه میشود افراد برای پیشگیری از ابتلا به فشارخون از مصرف زیاد نمک خودداری کرده و تنها به نمک موجود در غذا بسنده کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.