نقش راهبردی پارس‌جنوبی در تأمین انرژی کشور

 نقش راهبردی پارس‌جنوبی در تأمین انرژی کشور معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس از آغاز پروژه بازرسی خطوط لوله جریانی و پایه‌های سکوهای تولیدی و اقامتی به‌منظور حفاظت از تأسیسات راهبردی تولید گاز در بخش فراساحل پارس‌جنوبی خبر داد. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، یحیی‌رشیدی بر […]

 نقش راهبردی پارس‌جنوبی در تأمین انرژی کشور

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس از آغاز پروژه بازرسی خطوط لوله جریانی و پایه‌های سکوهای تولیدی و اقامتی به‌منظور حفاظت از تأسیسات راهبردی تولید گاز در بخش فراساحل پارس‌جنوبی خبر داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت نفت و گاز پارس، یحیی‌رشیدی بر ضرورت برنامه‌ریزی نگهداری و پایش حدود دو هزار و ۳۰۰ کیلومتر خط لوله تولیدی و جکت همه سکوهای گازی و اقامتی پارس‌جنوبی تأکید و اعلام کرد: این پروژه برای نخستین بار در معاونت عملیات و پشتیبانی برای همه تأسیسات و خطوط زیرسطحی در بخش فراساحل با استفاده از دستگاه عملیاتی کنترل از راه دور (ROV)، درحال انجام است.

وی با اشاره به‌ کاربرد مهم و مؤثر نتایج این عملیات در برنامه‌ریزی نگهداری و تعمیرات، افزود: در این عملیات به‌ وسیله دستگاه ROV، از همه خطوط و پایه‌های سکو‌ها تصویربرداری انجام و هرگونه تغییر از نظر پوشش، جابه‌جایی، نشتی‌های بسیار جزیی و جابه‌جایی‌های احتمالی نسبت به وضع ابتدایی احداث، مشخص می‌شود.

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس اجرای برنامه ROV در قالب طرح یاد شده را دو ساله اعلام کرد و با بیان این‌که شرایط آب و هوایی دریا بر مدت زمان پایش تأثیرگذار خواهد بود، گفت: این کار با استفاده از دو شناور DP۱ برای خطوط لوله و شناور DP۲ برای پایه‌های سکوهای دریایی در حال تولید انجام می‌شود.

رشیدی، پیگرانی هوشمند خطوط را از دیگر برنامه‌های معاونت عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس برشمرد و با بیان این‌که مناقصه این طرح نیز درحال انجام است، گفت: با انتخاب پیمانکار مربوطه و عملیاتی شدن پیگرانی هوشمند، پیاده‌سازی سیستم PIMS برای خطوط حیاتی پارس‌جنوبی محقق خواهد شد.

معاون عملیات و پشتیبانی شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به نقش راهبردی و مهم پارس‌جنوبی در تأمین پایدار انرژی کشور، از برنامه‌ریزی این معاونت به منظور پیاده‌سازی «سیستم مدیریت یکپارچه دارایی‌ها» (AIMS) خبر داد و افزود: مقدمات پیاده‌سازی این سیستم به‌صورت موازی، در واحدهای مختلف این معاونت درحال انجام است.

رشیدی با یادآوری تولید ۷۰ درصد از گاز کشور در پارس‌جنوبی، ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی کارکنان عملیات و پشتیبانی در بخش‌های ستادی و منطقه عملیاتی، بر ادامه این تلاش‌ها در جهت بهره‌برداری ایمن و پایدار از پارس جنوبی تأکید و اظهارکرد: بی‌شک فرزندان متعهد و متخصص ایران، همواره شرایط بهره‌برداری ایمن و پایدار از پارس جنوبی را با هدف تأمین انرژی کشور فراهم خواهند کرد.