ایجاد دبیر خانه ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی در یزد

ایجاد دبیر خانه ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی در یزد دبیرخانه دائمی ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی در استان یزد با هدف توسعه پایدار و جهت دادن به فعالیت‌های این حوزه در مرکز پژوهش‌های خورشیدی استان یزد ایجاد می‌شود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، زینی‌وند، معاون اقتصادی استاندار یزد در جلسه […]

ایجاد دبیر خانه ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی در یزد

دبیرخانه دائمی ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی در استان یزد با هدف توسعه پایدار و جهت دادن به فعالیت‌های این حوزه در مرکز پژوهش‌های خورشیدی استان یزد ایجاد می‌شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط‌عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، زینی‌وند، معاون اقتصادی استاندار یزد در جلسه ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی یزد با بیان این مطلب که ایرانی‌‌ها ۳ برابر میانگین جهانی از سوخت‌های فسیلی استفاده می‌کنند گفت: از نظر مصرف گاز در جایگاه دوم جهان هستیم و به علت این‌که انرژی‌های فسیلی تجدیدپذیر نیستند باید به سمت تولید انرژی‌های تجدیدپذیر و پاک حرکت کنیم.

وی با اشاره به قانون برنامه ششم توسعه کشور مبنی این‌که باید ۲۰ درصد انرژی تولیدی در کشور از انرژی‌های پاک باشد، خاطرنشان‌کرد: این برنامه الزام‌آور در کنار الزامات جهانی باعث شده تا رویکرد دولت در این زمینه تغییر کند.

زینی‌وند استان یزد را نقطه طلایی انرژی خورشیدی برشمرد و اظهارداشت: براساس بررسی‌های جهانی یزد بهترین نقطه جهان برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی است.

معاون اقتصادی استاندار یزد تأکیدکرد: باید در این زمینه هدفمند و به‌صورت جامع کار کنیم تا بتوانیم به نتیجه دلخواه دست یابیم در نتیجه برای این کار باید سیاست‌گذاری صورت گیرد و دبیرخانه انرژی خورشیدی استان می‌تواند نقش هماهنگ‌کننده و جهت‌دهی را ایفا کند.

زینی‌وند در پایان بر مشارکت بخش خصوصی و کاهش تصدی‌گری دولت در بهره‌وری از انرژی‌های پاک با محوریت انرژی خورشیدی تأکید کرد.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای استان یزد در ادامه این جلسه با بیان این‌که این استان تا پایان امسال با تولید ۷۰ مگاوات انرژی خورشیدی پیشتاز در تولید این نوع انرژی خواهد شد، افزود: پیش از پیک‌بار تابستان ۹۷، نیروگاه‌های بزرگ خورشیدی در استان یزد به قدرت ۵٫۳۳ مگاوات وارد مدار شده است، این در حالی است که سال ۱۳۹۱ این میزان تنها یک مگاوات بوده است.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون نیروگاه‌ خورشیدی ۱۰ مگاواتی نور در اشکذر، ۱۰ مگاواتی پژواک در اردکان، ۱۰ مگاواتی غدیر در مهریز و نیروگاه خورشیدی ۵٫۳ مگاوات مکسان در دهشیر در حال بهره‌برداری است.

شایان‌ذکر است، ستاد هماهنگی انرژی خورشیدی استان یزد به پیشنهاد شرکت برق منطقه‌ای یزد با حضور عالی‌‌ترین مسؤولان مرتبط در حوزه نیروگاه‌های خورشیدی استان تشکیل‌ شده است.