نماینده مردم نوشهر و چالوس گفت: در برنامه پنجم توسعه قرار بود سه درصد از اعتبارات بهکارهای پژوهشی اختصاص پیدا کند اما حتی یک درصد آن محقق نشد. به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در نخستین همایش جامعه نخبگانی استان مازندران که به میزبانی مؤسسه آموزش عالی دانشگاه طبرستان چالوس برگزار شد با اشاره […]
نماینده مردم نوشهر و چالوس گفت: در برنامه پنجم توسعه قرار بود سه درصد از اعتبارات بهکارهای پژوهشی اختصاص پیدا کند اما حتی یک درصد آن محقق نشد.
به گزارش ایسنا، قاسم احمدی لاشکی در نخستین همایش جامعه نخبگانی استان مازندران که به میزبانی مؤسسه آموزش عالی دانشگاه طبرستان چالوس برگزار شد با اشاره به اهمیت و نقش نخبگان در جامعه، اظهار کرد: هر جامعهای موظف است نخبگان خود را به شکل خاص دیده و از آنها حمایت کند.
وی با بیان این که حمایت از نخبگان حمایت از جمعی است که باید متفاوت دیده شود، افزود: امروز که بنیاد نخبگان کشور در حال ارایه خدمت به قشر نخبگان است نیاز به حمایت بیشتر برای تقویت دارد و در این راه نباید از هیچ تلاشی فروگذار بود.
این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در بودجهنویسی سال گذشته اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیون دلار معادل ۹۰۰میلیارد ریال از محل صندوق شکوفایی و نوآوری اعتبار دیده شد که در کشور ما به دلیل بوروکراسیهای اداری سبب شد تا در جذب این اعتبارات ضعیف عمل شود.
احمدی لاشکی مشکل اصلی در کشور را در قسمت بدنه و پایین دست دانست و گفت: بیشتر افرادی که در کنکورهای سراسری رتبههای خوبی کسب میکنند را به راحتی از کشور ما خارج میکنند که با این امر با پدیده فرار مغزها روبهرو میشویم و این امر معضل بزرگی محسوب میشود.
او با تأکید بر این که دو پدیده مهاجرت و فرار مغزها با یکدیگر متمایز است، افزود: هجرت علمی بسیار عالی است اما مسأله فرار مغزها که آن افراد از بهترین تجهیزات استفاده کنند اما زمان ثمردهی و نتیجهگیری در کشور دیگر باشند زیان زیادی به کشور وارد میکند.
نماینده مردم شهرستانهای نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: نخبگان سرمایههای انسانی کشور ما هستند چرا که آنها را برای مغز و توان علمی بالایی که دارند میتوان در زمینههای مختلف بهکار بست تا شاهد ترقی کشور در تمام زمینههای علمی و پژوهشی بود.
احمدی لاشکی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه قرار بود سه درصد از اعتبارات بهکارهای پژوهشی اختصاص پیدا کند اما حتی یک درصد آن محقق نشد.
وی بیان کرد: هر وزارتخانهای موظف است که درصدی از درآمد خود را به امر پژوهش اختصاص دهد و این امر نیازمند وظیفهمندی دستگاههای نظارتی است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.