تأثیر مصرف بادام زمینی و نخود در بهبود فشارخون و کاهش کلسترول تحقیق جدید نشان میدهد رژیم غذایی حاوی بادام زمینی، نخود، سیب و مقادیر کم استرولهای گیاهی موجب کاهش کلسترول و بهبود فشارخون میشود. به گزارش مهر، الگوی رژیم غذایی گیاهی موسوم به «رژیم غذایی پورتفولیو» بر ۴ ماده خوراکی کاهشدهنده کلسترول تأکید دارد. […]
تأثیر مصرف بادام زمینی و نخود در بهبود فشارخون و کاهش کلسترول
تحقیق جدید نشان میدهد رژیم غذایی حاوی بادام زمینی، نخود، سیب و مقادیر کم استرولهای گیاهی موجب کاهش کلسترول و بهبود فشارخون میشود.
به گزارش مهر، الگوی رژیم غذایی گیاهی موسوم به «رژیم غذایی پورتفولیو» بر ۴ ماده خوراکی کاهشدهنده کلسترول تأکید دارد.
حنا کاهلئووا، سرپرست تیم تحقیق و مدیر مؤسسه تحقیقات بالینی در واشنگتن دی سی، در این باره میگوید: مطالعات بالینی قبلی و مطالعات مشاهدهای نشان دادهاند که رژیم غذایی گیاهی میتواند موجب بهبود سلامت قلب شود.
وی در ادامه میافزاید: این مطالعه اثبات میکند که برخی مواد خوراکی گیاهی مخصوصاً در کاهش کلسترول و تقویت سلامت عمومی قلب و عروق مؤثر هستند.
رژیم غذایی که از نظر محققان دارای فواید سودمندی است شامل ۴۲ گرم مغزیجات آجیلی (آجیلهای درختی یا بادام زمینی)، ۵۰ گرم پروتئین گیاهی بهدست آمده از محصولات سویا یا حبوبات (لوبیا، نخود، نخودفرنگی، یا عدس)، ۲۰ گرم فیبر محلول حاصل از جودوسر، جو، بادمجان، بامیه، سیب، پرتقال، یا انواع توتها و دو گرم استرولهای گیاهی بهدست آمده از مکملها یا محصولات سرشار از استرول گیاهی در روز است.
نتایج چندین مطالعه و بررسی نشان میدهد که رژیم غذایی حاوی پروتئین گیاهی، فیبر، مغزیجات آجیلی و استرولهای گیاهی موجب بهبود چندین نشانگر ریسک بیماری قلبی-عروقی میشود که شامل کاهش در میزان کلسترول و بهبود در فشارخون است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.