عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران صادرات در بخش کشاورزی به سیاستهای دولت بستگی دارد عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه صادرات در بخش کشاورزی به سیاستهای دولت بستگی دارد، گفت: دولت باید تکلیفش را با این بخش مشخص کند که آیا میخواهد در بخش صادرات رشد داشته باشد یا خیر؟ حمیدرضاصالحی […]
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران
صادرات در بخش کشاورزی به سیاستهای دولت بستگی دارد
عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه صادرات در بخش کشاورزی به سیاستهای دولت بستگی دارد، گفت: دولت باید تکلیفش را با این بخش مشخص کند که آیا میخواهد در بخش صادرات رشد داشته باشد یا خیر؟
حمیدرضاصالحی در گفتوگو با ایانا تصریحکرد: اگر خواستار این هستیم که درآمدهای غیرنفتی را در ایران افزایش دهیم باید از هر پتانسیلی در این زمینه استفاده کنیم. بنابراین بخش کشاورزی میتواند در این مسیر جزو مهرههای اصلی باشد.
وی افزود: برای کسب موفقیت در زمینه صادرات نیاز است که تمام بخشها را در این داستان شریک کنیم و دولت، به ویژه شخص رییسجمهور، تمام قد حمایتهای خود را در این راستا اعلام کند.
صالحی با اشاره به فروش خوب برخی از محصولات کشاورزی در بازارهای جهانی خاطرنشانکرد: برخی از محصولات کشاورزی پتانسیل بالایی در بازارهای جهانی دارند. برای نمونه پسته و مرکبات جزو محصولاتی هستند که در بازارهای جهانی متقاضی بالایی دارند و میتوانند به خوبی برای کشور ارزآوری کنند.
وی افزود: نکته اینجاست که اگر واقعاً در برنامه دولت حمایت لازم و کافی از این حوزه وجود نداشته باشد، این ظرفیتها نیز کمکم در بازارهای جهانی رنگ میبازد و بازارها از دست خواهد رفت. در حال حاضر بخش کشاورزی تلاش لازم را برای دستیابی به بازارهای جهانی انجام میدهد و تا همین جا خیلی خوب توانسته به این بازارها راه پیدا کند، بنابراین در این راستا باید مورد حمایت دولت قرار بگیرد.
این عضو اتاق بازرگانی اظهارکرد: خوشبختانه بخش کشاورزی از جمله حوزههایی است که نوسانات ارزی اخیر، نتوانسته بر روی صادرات آن اثر بگذارد. باید بررسی کرد و دید چه میزان از صادرات در بخش کشاورزی مربوط به بخش دولتی و چه میزان آن مربوط به بخش خصوصی میشود. قطعاً میتوان رصد لازمه را در حوزههای مختلف این بخش انجام داد و میزان ارزآوری محصولات را مشخص کرد. بر این اساس میتوان تصمیم گرفت که میزان حمایت دولت در چه زمینههایی باید بیشتر اتفاق بیفتد. تا بتوان ارزآوری را در کشور بهبود بخشید و نقاط ضعف آن را برطرف کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.