همزمان با سقوط آزاد قیمت جهانی نفت و ارزان شدن بهای انواع شناورهای نفتی، طرح جدید خرید کشتی اکتشافی نفت و گاز در صنعت نفت کلید خورد. به گزارش مهر، در روزهای پایانی سال ۱۳۸۴ کشتی لرزه نگاری پژواک ایران بهطور مشکوکی در دریای خزر دچار آتشسوزی شد و از بین رفت. بر […]
همزمان با سقوط آزاد قیمت جهانی نفت و ارزان شدن بهای انواع شناورهای نفتی، طرح جدید خرید کشتی اکتشافی نفت و گاز در صنعت نفت کلید خورد.
به گزارش مهر، در روزهای پایانی سال ۱۳۸۴ کشتی لرزه نگاری پژواک ایران بهطور مشکوکی در دریای خزر دچار آتشسوزی شد و از بین رفت.
بر این اساس با گذشت بیش از یک دهه از حریق و سوختن کامل تنها کشتی لرزهنگاری نفت و گاز ایران، طرح جدید خرید یک فروند کشتی اکتشافی نفت و گاز ایران در صنعت نفت کلید خورده و حتی مذاکراتی بین شرکتهای بینالمللی و یکی از شرکتهای نفتی نیمه دولتی ایران برای خرید کشتی لرزه نگاری آغاز شده است.
از سوی دیگر با توجه به سقوط قیمت جهانی نفت خام و کاهش قیمت انواع شناورهای تخصصی بخش بالادستی صنعت نفت در بازار، ایران قصد دارد از این فرصت برای خرید ارزان قیمت یک کشتی لرزه نگاری نفت و گاز استفاده کند.
در صورت خرید این کشتی لرزهنگاری قرار است پروژههایی توسط شرکت ملی نفت ایران به این کشتی لرزهنگار داده شود تا بخشی از هزینههای خرید این کشتی تأمین شود.
همزمان با برنامهریزی برای خرید اولین کشتی لرزهنگاری و اکتشاف نفت و گاز توسط ایران، سال گذشته یک فروند کشتی ویژه اسیدکاری چاههای نفت و گاز به ارزش تقریبی ۳۲ میلیون دلار توسط شرکتهای ایرانی خریداری شده بود.
به گزارش مهر، در شرایط فعلی حجم ذخایر اثبات نفت خام ایران در خلیجفارس بالغ بر ۱۰۰ میلیارد بشکه برآورد میشود که توسعه فعالیتهای اکتشاف نفت و گاز در حوزه خلیجفارس میتواند اطلاعات کاملتری از حجم دقیق ذخایر هیدروکربوری در اختیار صنعت نفت ایران قرار دهد.
از سوی دیگر حجم ذخایر گاز طبیعی ایران هم به استثنای ذخایر گاز میدان مشترک پارس جنوبی حدود ۱۸۷ میلیارد فوت مکعب در منطقه خلیجفارس برآورد شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.