دولت برنامه‌ای برای مسکن و نظارت بر تولید آن ندارد

عضو کمیسیون عمران مجلس دولت برنامه‌ای برای مسکن و نظارت بر تولید آن ندارد عضو کمیسیون عمران مجلس، توقف تولید مسکن کوچک مقیاس را عامل حبابی شدن نرخ‌ها در بازار خواند و گفت: دولت برای بخش مسکن و نظارت بر تولید آن هیچ برنامه‌ای ندارد. محمدرضا ملکشاهی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به […]

عضو کمیسیون عمران مجلس

دولت برنامه‌ای برای مسکن و نظارت بر تولید آن ندارد

عضو کمیسیون عمران مجلس، توقف تولید مسکن کوچک مقیاس را عامل حبابی شدن نرخ‌ها در بازار خواند و گفت: دولت برای بخش مسکن و نظارت بر تولید آن هیچ برنامه‌ای ندارد.

محمدرضا ملکشاهی در گفت‌وگو با خانه ملت، با اشاره به آمار بانک مرکزی در خصوص کاهش ساخت و ساز واحدهای کم‌تر از ۶۰ متر در ماه‌های اخیر، گفت: کاهش تولید مسکن کوچک مقیاس یکی از عمده دلایل بر هم خوردن تعادل عرضه و تقاضا و در نتیجه نابسامانی قیمت مسکن است.

نماینده مردم خرم‌آباد و چکینی در مجلس شورای اسلامی، با بیان این‌که تولید مسکن همسو با نیاز کشور یکی از راهکارهای ثبات بخشی به بازار است، افزود: متأسفانه نبود برنامه‌ریزی و ضعف نظارت‌ها در حوزه مسکن وضعیت این بازار را روز به روز بدتر کرده است.

ساخت اکثر واحدهای مسکونی در کشور به وسیله بخش خصوصی ایجاد می‌شوند

وی با تأکید بر این‌که در حال حاضر ساخت اکثر واحدهای مسکونی در کشور به وسیله بخش خصوصی ایجاد می‌شوند، تصریح‌کرد: این‌که ساخت واحدهای مسکونی کم‌تر از ۶۰ متر کاهش یافته یعنی متقاضی این نوع واحد‌ها کم‌تر شده از این رو بخش خصوصی در پی تأمین منافع خود واحدهای با متراژ بالاتر تولید می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان این‌که بی‌برنامه‌گی دولت در حوزه تأمین مسکن ارزان نیز یکی از دلایل منتهی به وضعیت فعلی بازار است، گفت: عدم اجرای طرح مسکن اجتماعی و جایگزینی آن با طرح مسکن مهر دیگر دلیل عمده این موضوع است.

دولت برای مسکن و نظارت بر تولید آن هیچ برنامه‌ای ندارد

ملکشاهی با تأکید بر این‌که دولت برای مسکن و نظارت بر تولید آن هیچ برنامه‌ای ندارد، تصریح‌کرد: تولید بیش‌تر واحدهای مسکونی یکی از راهکارهایی است که در شرایط فعلی می‌تواند توازنی میان عرضه و تقاضا ایجاد کند.

وی با بیان این‌که باید دولت با ایجاد سامانه‌ای نوع تقاضا‌ها در حوزه مسکن را بررسی و طبق آن نسبت به تنظیم بازار اقدام کند، گفت: در حال حاضر دولت توجهی به نوع تقاضا‌ها برای تولید مسکن نداشته و بخش خصوصی نیز به علت پیگیری منافع خود به اقشار آسیب‌پذیر توجه ندارد.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر این‌که در شرایط فعلی که حباب نرخ مسکن در اوج خود به سر می‌برد وجود ۲٫۵ میلیون خانه خالی تأییدی بر ضعف نظارت‌ها است، گفت: شرایط فعلی بازار نشان می‌دهد که توزیع مسکن در کشور متناسب با تقاضا صورت نگرفته است.