وزیر نیرو خبر داد:اجرای ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه برقی توسط خصوصی ها

  حمید چیت‌چیان گفت: ایران نیازمند ۴۷ تا ۵۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در ۱۰ سال آینده و تا پایان برنامه ۵ ساله هفتم توسعه است. به گزارش ایسنا، وزیر نیرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه ساخت ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه سوخت ترکیبی بین شرکت تولید نیروی برق حرارتی و مپنا با اشاره به برنامه […]

 

حمید چیت‌چیان گفت: ایران نیازمند ۴۷ تا ۵۰ هزار مگاوات ظرفیت جدید تولید برق در ۱۰ سال آینده و تا پایان برنامه ۵ ساله هفتم توسعه است.

به گزارش ایسنا، وزیر نیرو در مراسم امضای تفاهم‌نامه ساخت ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه سوخت ترکیبی بین شرکت تولید نیروی برق حرارتی و مپنا با اشاره به برنامه ۵ ساله ششم توسعه اظهار کرد: کشور نیازمند ۲۶ هزار و ۵۰۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق تا پایان برنامه ششم توسعه است، لذا لازم است که این میزان نیروگاه وارد مدار شود.

وی گفت: براساس برنامه‌های اقتصاد مقاومتی اجرای ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه جدید و توسعه بخش نیروگاه‌های گازی به میزان ۷۰۰۰ مگاوات پیش‌بینی شده است.

وزیر نیرو با بیان این‌که امسال باید ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه در سطح کشور به بهره‌برداری برسد، اظهار کرد: برنامه‌های متعددی را برای تحقق این امر در نظر گرفته‌ایم.

چیت‌چیان تصریح کرد: ۷ ماه قبل از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی برای خرید از گروه مپنا و به منظور تجمیع این تقاضا‌ها برای فن‌آوری توربین کلاس F دعوت به عمل آمد، اما بخش خصوصی از این مسأله استقبالی نکرد.

وی ادامه داد: این موضوع موجب شد تا وزارت نیرو خود به خریداری ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه از گروه مپنا اقدام کند و قرار‌داد آن به امضا رسید.

وزیر نیرو با بیان این که ۵۰۰۰ مگاوات باقی‌مانده از ۱۰ هزار مگاوات پیش‌بینی شده در برنامه امسال توسط بخش خصوصی عملیاتی و اجرایی می‌شود، بیان کرد: این مسأله موجب می‌شود تا در عمل انتقال فن‌آوری توربین‌های گازی کلاس F اتفاق بیفتد.

 

وی با بیان این که این مسأله نشان از بلوغ قابل توجه صنعت نیروگاه‌سازی ایران دارد، اظهار کرد: ساخت ۷۰۰۰ مگاوات نیروگاه بخار در سال جاری با انعقاد قرار‌داد با گروه مپنا و شرکت فرا عملیاتی و اجرایی می‌شود.