معاون سازمان استاندارد کشور:استاندارد باید به دغدغه جامعه تبدیل شود

  علی اباذری گفت: نکته مهمی که باید در بحث استانداردسازی کالا و خدمات در نظر گرفته شود، آن است که همه باید کمک کنیم تا استاندارد به دغدغه و چالش جامعه تبدیل شود. به گزارش ایسنا، معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران در همایش استانداردسازی که امروز، ۲۰ بهمن ماه در اهواز […]

 

علی اباذری گفت: نکته مهمی که باید در بحث استانداردسازی کالا و خدمات در نظر گرفته شود، آن است که همه باید کمک کنیم تا استاندارد به دغدغه و چالش جامعه تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران در همایش استانداردسازی که امروز، ۲۰ بهمن ماه در اهواز برگزار شد، با اشاره به این نکته که خوزستان دروازه واردات و صادرات بسیاری از محصولات است، اظهار کرد: واردکنندگان باید به نکات استاندارد کالای وارداتی توجه کنند و به قیمت آن که جیب خود را پر کنند به واردات کالاهای بی‌کیفیت به درون کشور نپردازند.

وی افزود: علاوه بر همکاران حوزه استاندارد حدود ۱۰۰ هزار نفر با سازمان استاندارد کشور در بحث استانداردسازی و بهبود کیفیت همکاری می‌کنند و امیدواریم با تعامل دو سویه که میان این دو بخش وجود دارد، در جهت ارتقای شاخص‌های سلامت، ایمنی و استانداردسازی گام‌برداریم.

اباذری تصریح کرد: اگر استاندارد را به معنای معیار، نظم و تعریف شاخص‌‌ها و ویژگی‌ها و کمیت معینی از کالا و خدمات تعریف کنیم، در می‌یابیم که این مفهوم از دیرباز در جهان و کشور ما در حال پیگیری بوده است.

وی عنوان کرد: تأیید صلاحیت ملی استاندارد و تدوین و تعیین استانداردهای ملی در زمینه صادرات و واردات کالا و خدمات کنترل کیفیت این محصولات از ویژگی‌ها و فعالیت‌های سازمان ملی استاندارد است.

اباذری بیان کرد: واردکنندگان کالا باید مسأله استاندارد را به صورت جدی دنبال کنند زیرا استاندارد زبان گفت‌وگو با جهان است و برای ارتباط هر چه بهتر با جهان و واردات کالای باکیفیت، استاندارد نقش اساسی دارد.

معاون تدوین و ترویج سازمان ملی استاندارد ایران گفت: توقع سازمان ملی استاندارد از اساتید دانشگاه و پژوهشگران کشور این است که در حوزه استانداردسازی مسؤولیت‌های جدی‌تری را به عهده بگیرند و در این زمینه نقشی اساسی‌تر ایفا کنند.

 

وی افزود: بدون به چالش کشیدن استاندارد توسط مردم و دانشگاهیان و پژوهشگران این مسأله راکد خواهد ماند و با راکد شدن بحث استاندارد و با توجه به پیشرفت‌های روز دنیا در بخش‌های مختلف قطعاً شاهد عدم بروز شدن استاندارد‌ها و ارتقای کیفیت محصولات در کشور خواهیم بود که امیدواریم با همراهی همه بخش‌ها گام‌های مثبتی در زمینه استاندارد و ارتقای کیفیت کالا و خدمات‌برداریم.