نقش مؤثری اجرای طرح جهادی در رفع مشکلات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان

شهردار اراک مطرح کرد نقش مؤثری اجرای طرح جهادی در رفع مشکلات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان به گزارش مناقصه‌مزایده، شهردار اراک گفت: شفاف‌سازی، توجه به بودجه و کاهش هزینه‌ها در این نهاد جزو برنامه‌های مهم است و افراد خارج شده از لیست مجوز نیرو به دلیل نبود مدارک لازم تحصیلی بوده است. داود تاجران […]

شهردار اراک مطرح کرد

نقش مؤثری اجرای طرح جهادی در رفع مشکلات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان

به گزارش مناقصه‌مزایده، شهردار اراک گفت: شفاف‌سازی، توجه به بودجه و کاهش هزینه‌ها در این نهاد جزو برنامه‌های مهم است و افراد خارج شده از لیست مجوز نیرو به دلیل نبود مدارک لازم تحصیلی بوده است.

داود تاجران افزود: برخی اظهارنظر‌ها موجب بی‌انگیزگی نیروهای کار در شهرداری می‌شود که انتظار است این مهم مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی عنوان‌کرد: طرح جهادی شهر اراک از سال گذشته آغاز شده و در راستای آن دو روز در هفته تمام امکانات شهرداری برای رفع مشکلات در مناطق مختلف به‌کار گرفته می‌شود.

شهردار اراک اضافه‌کرد: اجرای این طرح در رفع مشکلات شهری و افزایش رضایتمندی شهروندان نقش مؤثری دارد.

تاجران بیان‌کرد: طرح جهادی هفته جاری در ورودی کوی رضوی (شهرک گردو) و طرح هفته آینده در پارک شهید باهنر اراک اجرا می‌شود.

حامد آجرلو، عضو شورا نیز در این جلسه ضمن تشکر از مهندس تاجران در خصوص اجرای طرح جهادی در شهرک هجرت، گفت: مردم این منطقه از اجرای این طرح بسیار راضی بوده‌اند.

سعید نادری، عضو شورا نیز گفت: خوشحالم که مردم از پارک‌ها و فضای سبز استقبال می‌کنند اما این استقبال وظیفه ما را بیش‌تر خواهد کرد و باید به صورت ۲۴ ساعته خدمت‌رسانی صورت پذیرد و باید از ورود قلیان به پارک‌ها جلوگیری شود.

در ادامه عباس مزیکی، مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی گفت: ۴۹ میلیارد ریال عوارض آلایندگی شهر اراک در ۳ ماه اول امسال به حساب شهرداری اراک واریز شده است که این رقم در مقایسه با سال قبل قابل مقایسه نیست.

وی بیان‌کرد: سهم واریزی عوارض آلایندگی کلان‌شهر اراک سال گذشته ۴۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بوده که این رقم در ۳ ماه اول امسال بیش از عوارض یکساله بوده است.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی ادامه‌داد: توزیع عوارض به مبلغ ۲۳۴ میلیارد ریال در ۳ ماه اول امسال در بخش‌های مختلف صورت گرفته که این رقم در سال ۹۶، به یک‌هزار و ۵۰ میلیارد ریال رسید.

مزیکی اظهار داشت: کلان‌شهر اراک از محل عوارض آلایندگی‌های هوا از سال‌های گذشته مطالباتی دارد که وصول آنها در دست پیگیری جدی است.

وی گفت: عوارض آلایندگی هوای استان مرکزی تنها به شهرستان‌های اراک، شازند و خنداب و از محل آلایندگی پالایشگاه پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور مالیاتی استان مرکزی افزود: براساس ماده ۶ قانون برنامه ششم توسعه، توزیع عوارض از سال ۹۶ براساس جمعیت و در این استان به صورت ۷۰ درصد شهری و ۳۰ درصد روستایی است.

در ادامه طوفان محمدی رییس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی کلان‌شهر اراک گفت: توازن در ایجاد فضای سبز کلان‌شهر اراک ضروری است.

محمدی افزود: فضای سبز ایجاد شده در کلان‌شهر اراک عادلانه نیست و نیاز است این مهم مورد توجه جدی قرار گیرد.

وی بیان‌کرد: کمبود فضاهای فراغتی در کلان‌شهر اراک مشهود است و این امر موجب شده پارک‌ها به عنوان تنها تفرجگاه‌های این شهر در اختیار مردم باشند.

در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک واگذاری اتوبوس‌های خریداری شده برای این شهر براساس پیشنهاد کمیسیون عمران شورای اسلامی کلان‌شهر اراک مصوب شد.