هشدار سایبری؛ کلاهبرداری یارانه‌ای از شهروندان

  رییس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به موضوع حذف یارانه اقشار مرفه گفت: کلاهبرداران تلفنی با ارسال پیامک یا تماس تلفنی شهروندان را به سمت سایت‌های فیشینگ هدایت می‌کنند. به گزارش نامه‌نیوز، علیرضا آذردرخش در خصوص شگرد این مجرمان اظهار کرد: این مجرمان در پی تماس تلفنی با شهروندان […]

 

رییس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره به موضوع حذف یارانه اقشار مرفه گفت: کلاهبرداران تلفنی با ارسال پیامک یا تماس تلفنی شهروندان را به سمت سایت‌های فیشینگ هدایت می‌کنند.

به گزارش نامه‌نیوز، علیرضا آذردرخش در خصوص شگرد این مجرمان اظهار کرد: این مجرمان در پی تماس تلفنی با شهروندان و ادعای این‌که با توجه به اطلاعات مالی شما و درآمدتان، از دریافت یارانه حذف می‌شوید و اگر فکر می‌کنید که اطلاعات ثبت شده در سیستم درست نیست به سایت معرفی شده مراجعه کرده و اطلاعات کامل خود را وارد کنید از شهروندان کلاهبرداری می‌کنند.

وی افزود: سایت‌های معرفی شده از سوی این افراد که پیامک یا تماس تلفنی با شهروندان داشته‌اند سایت‌های جعلی و فیشینگ است و سایت‌هایی برای جمع‌آوری اطلاعات شهروندان (به خصوص اطلاعات بانکی) راه‌اندازی شده است.

رییس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به شهروندان توصیه کرد تحت هیچ عنوان اطلاعات شخصی و بانکی خود را در این سایت‌ها وارد نکنند.

آذردرخش یادآور شد: در این قبیل سایت‌ها از کاربران اطلاعات کامل شناسنامه و کارت ملی به همراه شماره حساب، شماره کارت، رمزهای اول و دوم، تاریخ انقضا و cvv2 کارت بانکی را می‌خواهند که با ورود این اطلاعات در این قبیل سایت‌ها باید منتظر برداشت از حساب‌های بانکی خود باشید.

وی گفت: قطعاً درصورتی که شما مشمول دریافت یارانه نشوید و بخواهید اعتراض کنید سازوکار آن تعریف شده است و اگر قرار باشد از طریق سایت اعتراض خود را ثبت کنید به هیچ عنوان از شما شماره حساب، شماره کارت، رمز اول و دوم کارت، تاریخ انقضاء کارت و… خواسته نمی‌شود.

 

رییس اداره پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا در پایان گفت: پلیس فتا از کلیه کاربران می‌خواهد در صورت مواجهه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریت‌های سایبری، لینک ثبت گزارش‌های مردمی به پلیس فتا اعلام کنند.