رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان ۷۶ درصد علل وقوع مرگومیرها به علت شیوع بیماریهای غیرواگیر است رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ۷۶ درصد علل وقوع مرگومیرها به علت شیوع بیماریهای غیرواگیر است. شاهرخیوسفزادهچابک در همایش علمی فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل که در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد اظهارداشت : کنترل مؤثر و جلوگیری […]
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان
۷۶ درصد علل وقوع مرگومیرها به علت شیوع بیماریهای غیرواگیر است
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: ۷۶ درصد علل وقوع مرگومیرها به علت شیوع بیماریهای غیرواگیر است.
شاهرخیوسفزادهچابک در همایش علمی فراوردههای طبیعی، سنتی و مکمل که در دهکده ساحلی انزلی برگزار شد اظهارداشت : کنترل مؤثر و جلوگیری از بروز بیماریهای غیرواگیر از اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی گیلان است.
رییس دانشگاه علومپزشکی گیلان عنوان کرد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان عملکرد بسیار خوبی در حوزههای کاری خود داشته است بهطوری که در مدتکوتاهی تحولات فوقالعاده چشمگیری در بخش تأمین و نظارت بر دارو و تجهیزات پزشکی به وجود آمده است.
وی در ادامه برگزاری همایش فرآوردههای طبیعی، سنتی و مکملها در گیلان را نشاندهنده توانمندی معاونت غذا و دارو دانست و افزود: در گذشته معاونتهای غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گیلان فعالیتهای محدودی داشتند اما امروزه این حوزه کاری گسترش پیدا کرده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان بحث کنترل بیماریهای غیرواگیر را از مهمترین برنامههای دانشگاه علوم پزشکی دانست و ادامه داد: نگاه خاص به مقوله غذا به عنوان مهمترین نیاز و دغدغه نوع بشر برای ادامه حیات، همواره به عنوان یکی از رئوس تحقیقاتی متخصصان علوم پزشکی بوده است. وی مصرف زیاد از حد فستفودها را عامل مهم ایجاد و بروز انواع بیماریهای غیرواگیر در کشور قلمداد کرد و افزود: فستفودها علاوه بر تأمین کالریهای مورد نیاز بدن به ویژه برای مغز، در صورت استفاده بدون ضابطه میتوانند خطرات بسیار زیادی را برای بشر امروزی ایجاد کنند.
یوسفزادهچابک با بیان اینکه تغییر در ذائقه نسلهای جدید را اجتنابناپذیر اعلام کرد و اظهار داشت: باید سازوکارها و فرهنگسازی در یک جامعه به سمتی سوق پیدا کند که افراد در کنار استفاده از غذاهای رستورانی از تغذیه سالم و سنتی نیز به اندازه کافی بهرهمند شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.