با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت محقق شد افتتاح نخستین کارخانه فرآوری سنگآهن کم عیار هماتیت در کشور گروه معدن و زمین- وزیر صنعت معدن و تجارت نخستین کارخانه تولید کنسانتره از سنگآهنهای کم عیار هماتیتی را در زرند کرمان افتتاح کرد. به گزارش مناقصهمزایده، محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت در مراسم […]
با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت محقق شد
افتتاح نخستین کارخانه فرآوری سنگآهن کم عیار هماتیت در کشور
گروه معدن و زمین- وزیر صنعت معدن و تجارت نخستین کارخانه تولید کنسانتره از سنگآهنهای کم عیار هماتیتی را در زرند کرمان افتتاح کرد.
به گزارش مناقصهمزایده، محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت در مراسم افتتاح کارخانه تولید کنسانتره ۶۰۰هزار تنی جلال آباد زرند، ایران را از قدرتهای تولید فولاد در جهان دانست و افزود زمانی تولید دو میلیون کنسانتره سنگآهن آرزو بود اما اکنون بهجای خام فروشی سنگآهن ظرفیت عظیمی شکل گرفته است.
شریعتمداری با اشاره به آثار مثبت توسعه فولاد در پیشرفت کشور افزود استان کرمان رنگین کمانی از معادن مختلف است که باید از این ظرفیت بهخوبی بهرهگیری شود
وی به برنامه چهارساله توسعه معدنی کشور اشاره کرد و افزود در این زمینه بافعالیتهای اکتشافی جدید گامهای مؤثری برداشته شده است.
همچنین مهدی حسینینژاد، رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان در این مراسم گفت برای ساخت کارخانه تولید کنسانتره آهن در منطقه جلالآباد زرند با ظرفیت ۶۰۰هزار تن در سال، بخش خصوصی حدود ۱۴۰میلیارد تومان سرمایهگذاری کرده است. افتتاح کارخانه فرآوری سنگآهن هماتیت کم عیار در زرند
حسینینژاد افزود با بهرهبرداری از این کارخانه برای ۲۴۰نفر بهطور مستقیم و برای ۵۸۰نفر بهطور غیرمستقیم شغل ایجاد میشود.
به گفته وی این کارخانه برای ایجاد ارزش افزوده سنگ خام جلالآباد زرند احداث شده و کنسانتره این کارخانه بهعنوان مواد اولیه کارخانه گندلهسازی استان کاربرد دارد.
اجرای این طرح از دو سال پیش آغاز شد و کارخانه تولید کنسانتره آهن با استفاده از فناوری جدید قادر است باطلههای کم عیار هماتیت را تبدیل به کنسانتره با عیار ۶۷ درصد کند.
کارخانه پرعیارسازی ذخایر کم عیار سنگآهن هماتیتی در معدن جلالآباد زرند برای نخستین بار در کشور با سرمایهگذاری یک شرکت خصوصی (فکور صنعت تهران) انجام شده است.
تاکنون ایران تکنولوژی برای بهرهگیری از دپوهای کم عیار سنگآهن هماتیت در اختیار نداشت اما با راهاندازی این کارخانه، تکنولوژی جدیدی برای استفاده از موادمعدنی که پیشتر به عنوان باطله محسوب میشدند، وارد بخش سنگ آهن شده است.
این طرح در ۲ بخش خردایش، پرعیارسازی و فرآوری با ظرفیت ورودی اولیه سالانه دو میلیون و ۲۰۰ هزار تن و تولید سالانه ۶۰۰ هزار تن کنسانتره ساخته شده است.
عملیات اجرایی این طرح در بخش عمرانی و ساختمان، از آبان سال ۹۳ شروع شده و متناسب با پیشرفت کار و ورود تجهیزات تأمین شده داخلی و خارجی، برنامهریزی برای انجام فعالیتهای نصب مکانیکی و الکتریکی در دستور کار قرار گرفت و فاز نخست کارخانه در بهمن سال ۹۴ راهاندازی شد.
همچنین از اسفند ۹۴ با استقرار پیمانکار نصب مکانیکال و الکتریکال، فعالیتهای نصب در فاز دوم آغاز شد و راهاندازی اولیه و تولید کنسانتره در آذر ۹۵ با موفقیت به ثمر نشست.
این کارخانه از زمان راهاندازی تاکنون، ۷۰۰ هزار تن کنسانتره سنگآهن از حدود ۳ میلیون سنگآهن باطله کم عیار (۲۶ تا ۲۸ درصد هماتیتی) تولید کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.