جعفرزاده ایمن‌آبادی:ابهام در واگذاری شرکت‌های دولتی قابل قبول نیست

  عضوکمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: باید در خصوص برخی از واگذاری‌ها در رابطه با شرکت‌های دولتی و همچنین اخباری مبنی بر خروج اسامی برخی از شرکت‌ها از لیست واگذاری‌ها، شفاف‌سازی شود. به گزارش خانه ملت غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در خصوص واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: آن‌چه از دولت‌های مختلف در راستای […]

 

عضوکمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: باید در خصوص برخی از واگذاری‌ها در رابطه با شرکت‌های دولتی و همچنین اخباری مبنی بر خروج اسامی برخی از شرکت‌ها از لیست واگذاری‌ها، شفاف‌سازی شود.

به گزارش خانه ملت غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی در خصوص واگذاری شرکت‌های دولتی، گفت: آن‌چه از دولت‌های مختلف در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی بوده و انتظار می‌رود، کوچک‌سازی و چابک‌سازی دولت است.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: واگذاری شرکت‌ها از فربه شدن دولت‌ها جلوگیری می‌کند؛ البته دولت‌ها، شعار کوچک‌سازی دولت را مطرح می‌کنند، اما در عمل به دلیل این‌که حیاط خلوت خوبی است، علاقه‌ای جدی برای واگذاری شرکت‌ها ندارند.

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: وزراء اظهار می‌کنند قصد واگذاری شرکت‌های دولتی را دارند، اما برخی مانع کارشان می‌شوند این در حالی است اخباری از همین وزراء منتشر می‌شود که در راستای حرف خود عمل نمی‌کنند.

شفاف‌سازی علت عدم واگذاری برخی از شرکت‌های دولتی

جعفرزاده ایمن‌آبادی افزود: باید مشخص شود، چرا برخی از شرکت‌ها واگذار نشده‌اند؛ همچنین ابهاماتی در خصوص برخی از واگذاری شرکت‌های دولتی مطرح است و نکته دیگر این‌که برخی از اخبار مبنی بر این است که شرکت‌ها از لیست واگذاری‌ها حذف شده‌اند و در این رابطه دلیل مشخص عنوان نشده است.

وی افزود: در خصوص موارد مذکور باید توسط مسؤولان دستگاه‌های ذی‌ربط شفاف‌سازی صورت گیرد تا ابهامات مردم برطرف شود.

عضوکمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی یادآورشد: باید پذیرفت اشکالاتی در خصوص واگذاری شرکت‌های دولتی مطرح است؛ اما این نباید مانع از ادامه واگذاری‌ها شود، بلکه باید نظارت‌ها دقیق‌تر شود؛ مخصوصاً در خصوص تأمین امنیت شغلی و درآمدی کارگران و نیروی انسانی شاغل در شرکت‌های واگذار شده یا شرکت‌هایی که در آینده واگذار می‌شوند، باید تدابیر اساسی اتخاذ کرد.

 

گفتنی است؛ براساس گزارش یکی از خبرگزاری‌ها، هیأت وزیران به پیشنهاد وزارت اقتصاد قریب به ۲۵ شرکت وابسته به شرکت سرمایه‌گذاری خارجی ایران (ایفیک) را از فهرست واگذاری‌ها خارج کرده است.