رابطه آلودگی اندک هوا با خطر بزرگ شدن قلب نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد قرار گرفتن در معرض سطح پایینی از آلودگی هوا میتواند در بزرگ شدن حفره قلب مؤثر باشد. به گزارش ایسنا، گروهی از پزشکان در یک بررسی دریافتند افراد سالمی که در مدت چند سال در معرض سطح پایینی از آلودگی […]
رابطه آلودگی اندک هوا با خطر بزرگ شدن قلب
نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد قرار گرفتن در معرض سطح پایینی از آلودگی هوا میتواند در بزرگ شدن حفره قلب مؤثر باشد.
به گزارش ایسنا، گروهی از پزشکان در یک بررسی دریافتند افراد سالمی که در مدت چند سال در معرض سطح پایینی از آلودگی هوا قرار میگیرند، ممکن است به عارضه بزرگی حفرههای قلب مبتلا شوند که پیش زمینه نارسایی قلبی است.
در حالیکه محققان در مطالعات پیشین بر ارتباط بین آلودگی هوا و بالا رفتن خطر ابتلا به بیماری قلبی و از بین رفتن افراد ناشی از بیماری قلبی تأکید کرده بودند در این بررسی به چگونگی شروع این آسیبها اشاره شده است.
متخصصان انگلیسی اظهارداشتند: درصورتیکه فرد حتی در معرض سطح نسبتاً پایینی از آلودگی هوا قرار بگیرد حفره پمپاژ قلب او بزرگتر خواهد شد.
در این بررسی محققان انگلیسی به مطالعه روی اطلاعات ۳۹۲۰ نفر که در منطقهای با میزان آلودگی پایین زندگی میکردند، پرداختند. این افراد که بین ۴۰ تا ۶۹ سال سن داشتند و در زمان ارزیابیهای تصویری به هیچ نوع بیماری قلبی مبتلا نبودند. همچنین وضعیت قلب آنان ۵ سال بعد مجدد مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش هلثدی نیوز، به گفته محققان انگلیسی تغییرات مشاهده شده در سایز قلب این افراد حداقلی اما قابل توجه بوده است. همچنین با قرار گرفتن در معرض سطح پایینی از آلودگی هوا میتوان تغییرات اولیهای را مشاهده کرد که در صورت عدم درمان به موقع، جدی و خطرساز خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.