پذیرش ارزهای دیجیتالی در شرایط تحریم نفتی دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به بحث تحریمها گفت: در حالیکه در ۴۰ سال گذشته کلیه ساختارهای حقوقی و حکومتها در منطقه از طریق انقلاب، اشغال و یا کودتا (ایران، تونس، لیبی، عراق، افغانستان و…) تغییر کردهاند، دولت روحانی موفق شد با تغییر پارادیم، […]
پذیرش ارزهای دیجیتالی در شرایط تحریم نفتی
دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و عراق با اشاره به بحث تحریمها گفت: در حالیکه در ۴۰ سال گذشته کلیه ساختارهای حقوقی و حکومتها در منطقه از طریق انقلاب، اشغال و یا کودتا (ایران، تونس، لیبی، عراق، افغانستان و…) تغییر کردهاند، دولت روحانی موفق شد با تغییر پارادیم، راهکار جدیدی را ارایه کند.
به گزارش مناقصهمزایده، سیدحمیدحسینی در ادامه بیانکرد: بدین ترتیب با گفتوگو و تعامل کشور از بند ۷ منشور سازمان ملل خارج شد و نتیجه برجام لغو تحریمهای نفتی، بیمه، کشتیرانی و گشایش در امور بانکی و سرمایهگذاری خارجی بود و این رویکرد باعث شد که دولت در بازگرداندن آرامش به اقتصاد کشور، کنترل تورم و رشد اقتصادی کارنامه قابل قبولی ارایه کند. ولی پایبند نبودن آمریکا و ایران به روح برجام باعث شد که انتظارات جامعه از برجام برآورده نشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه در این شرایط مجدداً فروش و سرمایهگذاری در حوزه نفت، مبادلات بانکی و بیمهای و کشتیرانی مورد تحریم قرار خواهند گرفت، افزود: آمریکا بیشترین حساسیت را بر فروش و صادرات نفت ایران نشان داده و صراحتاً خواستار صفر شدن صادرات نفت ایران شده است.
حسینی با تأکید بر اینکه برای مقابله با زیادهخواهی آمریکا ۴ راهبرد را میتوان مد نظر قرارداد، تصریحکرد: در این راهبرد کارشناسان ارشد انرژی با بررسی بازار نفت و عرضه و تقاضا اعتقاد دارند که کشورهای عربی و روسیه حداکثر قادرند یک میلیون بشکه نفت اضافه راهی بازار کنند و لذا امکان حذف نفت ایران از بازار جهانی وجود ندارد ولی کاهش یک میلیون بشکهای آن امکانپذیر است و احتمالاً صادرات ایران به ژاپن، کره و اروپا کاهش یا قطع خواهد شد.
وی توضیح داد: بر مبنای این راهبرد کاهش و یا حذف صادرات ایران بستگی زیادی به حوادث و بحرانهای منطقه و جهان دارد، «وضعیت نفت لیبی»، «تولید در ونزوئلا»، «جنگ یمن» و از همه مهمتر «جنگ نفتکشها» میتواند این معادله را دگرگون سازد.
سخنگوی اتحادیه اوپکس با اشاره به موضع اتحادیه اروپا اظهارکرد: در راهبرد سوم کشور باید منتظر تصمیم اتحادیه اروپا برای حفظ برجام و تأمین شروط ایران مبنی بر تداوم خرید نفت و همکاری بانکی باشد.
حسینی در پایان گفت: در این راهبرد ضمن پیگیری راهکارهای سهگانه فوق، شرکت نفت از انفعال خارج شده و از همه ظرفیتهای خود، ایرانیان خارج از کشور و بخش خصوصی استفاده خواهد کرد تا با اتخاذ استراتژی قیمتگذاری تهاجمی حمله کند و با پذیرش ارزهای دیجیتالی، برقراری تهاتر نفت با کالا، استفاده حداکثری از توان پالایشی در کشور خصوصاً در بخش خصوصی، ظرفیت کشورهای همسایه، برنامه آمریکا برای حذف ایران از بازار جهانی نفت را خنثی کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.