رییس اتاق بازرگانی اهواز مطرح کرد فقدان مدیریت یکپارچه به دلیل وجود دستگاههای متعدد تصمیمگیر در مرزها مناقصهمزایدهـ رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز در خصوص عمده مشکلات بخش خصوصی گفت: وجود دستگاههای متعدد تصمیمگیر در مرزها باعث شده فقدان مدیریت یکپارچه و واحد را شاهد باشیم. لذا تقاضا داریم تعریف و شرح […]
رییس اتاق بازرگانی اهواز مطرح کرد
فقدان مدیریت یکپارچه به دلیل وجود دستگاههای متعدد تصمیمگیر در مرزها
مناقصهمزایدهـ رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز در خصوص عمده مشکلات بخش خصوصی گفت: وجود دستگاههای متعدد تصمیمگیر در مرزها باعث شده فقدان مدیریت یکپارچه و واحد را شاهد باشیم. لذا تقاضا داریم تعریف و شرح وظایف مشخص برای سازمان یا متولی صادرات جهت مدیریت مرزها مشخص شود.
به گزارش مناقصهمزایده، شهلا عموری اظهارکرد: عدم وجود زیرساختهای لازم در مبادی خروجی استان از قبیل سردخانه و انبارهای مجهز و پایانههای صادراتی و تخصصی و نیز عدم وجود جادههای دسترسی استاندارد باعث سختی ارسال کالاها شده است.
وی افزود: نبود دستگاههای ایکسری، نبود کد وارداتی و ترانزیتی در گمرکات، ضرورت بازنگری در قیمت پایه محصولات صادرات و اصلاح قیمت، عدم تحقق ویزای تجاری، پذیرش پروانههای صادرات به عراق برای تأمین ارز صادراتی، عدم ارایه به موقع دفاتر و اظهارنامه مالیاتی توسط تجار محلی، عدم دریافت جوایز صادراتی توسط فعالان خصوصی، عدم صدور ضمانتنامه توسط صندوق ضمانت صادرات برای کشور عراق و ضرورت حمایت از پروژه جایگزینی خطوط دریایی به جای خطوط زمینی در زمان زیارت اربعین از مشکلات موجود در گمرکات است.
رییس اتاق بازرگانی اهواز در ادامه گفت: متأسفانه در استان خوزستان در سپردهگذاری بانکی مقام اول و در پرداخت تسهیلات آخرین استان هستیم و بانکهای ما در استان وابسته به مرکز هستند و تلاش میکنند در چارچوب مقررات بدون انعطاف رفتار کنند.
عموری اظهارکرد: مشکلات بخش خصوصی در تمام کشور تقریباً یکی است و آن هم مشکلات بیمه، مالیات و بانک است. به همین منظور تقاضا داریم سطح اختیارات بانکهای استان افزایش یابد و تعامل بیشتر و بهتری با فعالان اقتصادی صورت گیرد.
وی در خصوص مشکلات صادرات استان بیانکرد: بخش عمدهای از صادرات استان خوزستان به کشور عراق است. آمار صادرات به این کشور از گمرکات استان خوزستان در ۴ ماهه ابتدای سال به لحاظ وزنی ۶میلیون و ۳۳۰ هزار تن و به لحاظ ارزشی دو میلیارد و ۴۱۳ میلیون دلار بوده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته از نظر وزنی ۴ درصد و از نظر ارزشی نیز ۶ درصد افزایش داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.