مصرف متعادل کربوهیدراتها موجب افزایش طول عمر میشود نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد رژیم غذایی حاوی میزان متعادل کربوهیدراتها میتواند راهی برای طول عمر بیشتر باشد. به گزارش مهر، محققان دانشگاه هاروارد در این مطالعه بیش از ۱۵ هزار نفر را در آمریکا بهطورمیانگین به مدت ۲۵ سال تحت نظر داشتند و دریافتند رژیمهای […]
مصرف متعادل کربوهیدراتها موجب افزایش طول عمر میشود
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد رژیم غذایی حاوی میزان متعادل کربوهیدراتها میتواند راهی برای طول عمر بیشتر باشد.
به گزارش مهر، محققان دانشگاه هاروارد در این مطالعه بیش از ۱۵ هزار نفر را در آمریکا بهطورمیانگین به مدت ۲۵ سال تحت نظر داشتند و دریافتند رژیمهای غذایی کم کربوهیدرات (کمتر از ۴۰ درصد کالری حاصل از کربوهیدراتها) و رژیمهای غذایی با کربوهیدرات بالا (بیش از ۷۰ درصد کالری) با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط بودند.
اما آنها دریافتند مصرف به اندازه و متعادل کربوهیدراتها (۵۰ تا ۵۵ درصد کالری) با کمترین ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است.
طبق برآورد محققان، از سن ۵۰ سال به بعد، افرادی که رژیم غذایی با میزان متوسط کربوهیدرات را دارند ۳۳ سال دیگر هم زنده میمانند که این رقم ۴ سال طولانیتر از افراد دارای رژیم غذایی کم کربوهیدرات و یک سال طولانیتر از افراد دارای رژیم غذایی پُرکربوهیدرات است.
محققان همچنین دادههای مربوط به بیش از ۴۳۲ هزار نفر از بیش از ۲۰ کشور دنیا را بررسی کردند و دریافتند افراد دارای رژیم غذایی حاوی میزان زیاد و کم کربوهیدرات در مقایسه با افراد دارای رژیم غذایی با میزان متوسط کربوهیدرات، میانگین سنی کوتاهتری داشتند.
مهمترین منابع کربوهیدراتها شامل برنج قهوهای، جو دوسر، آرد کامل گندم، حبوبات، مغزیجات آجیلی، میوههای نظیر سیب، موز و هندوانه، سبزیجاتی نظیر سیبزمینی، هویج و چغندر هستند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.