نخستین داروی پیشگیری از میگرن مزمن

  نخستین داروی پیشگیری از میگرن مزمن نخستین دارو که به‌طور خاص برای پیشگیری از میگرن مزمن تولید شده است، با چراغ سبز مقامات بهداشتی اتحادیه اروپا، از ماه سپتامبر (شهریورماه) به بازار عرضه می‌شود. به گزارش سیناپرس به نقل از guardian میلیون‌‌ها نفر در سراسر جهان از حملات و سردردهای میگرنی رنج می‌برند. درحال […]

 

نخستین داروی پیشگیری از میگرن مزمن

نخستین دارو که به‌طور خاص برای پیشگیری از میگرن مزمن تولید شده است، با چراغ سبز مقامات بهداشتی اتحادیه اروپا، از ماه سپتامبر (شهریورماه) به بازار عرضه می‌شود.

به گزارش سیناپرس به نقل از guardian میلیون‌‌ها نفر در سراسر جهان از حملات و سردردهای میگرنی رنج می‌برند. درحال حاضر هیچ درمان قطعی برای میگرن وجود ندارد و درمان‌های موجود تنها به کاهش علائم بیماری کمک می‌کنند.

داروی Erenumab تولید و موفق به کسب مجوز از سوی آژانس دارویی اروپا (EMA) شده است. این دارو تعداد دفعات سردردهای میگرنی در ماه را کاهش می‌دهد.

این دارو مخصوص بیمارانی است که دست‌کم دچار ۴ حمله میگرنی در ماه می‌شوند. داروی Erenumab برای مسدود کردن گیرنده پپتید مرتبط با ژن کلسی‌تونین طراحی شده است؛ تصور می‌شود که این گیرنده در بروز میگرن دخیل باشد.

به گفته مسؤولان شرکت نوارتیس، این دارو نخستین و تنها داروی دارای مجوز برای پیشگیری (از حملات) میگرن است. این دارو با استفاده از دستگاه تزریق خودکار به صورت یک دُز در ماه توسط بیمار (در منزل) تزریق می‌شود.

داروی Erenumab از شهریور ماه به بازار عرضه شده و در صورت تأیید سازمان‌های دارویی انگلیس و اسکاتلند، تحت پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.