عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس وزارت کار گزارش جدیدی از طرح اشتغال پایدار روستایی ارایه دهد عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به بسته شدن سامانه کارآ عنوان کرد که وزارت کار گزارش جدیدی از طرح اشتغال پایدار روستایی ارایه دهد. به گزارش خانه ملت، حسن سلیمانی با اشاره به […]
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس
وزارت کار گزارش جدیدی از طرح اشتغال پایدار روستایی ارایه دهد
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به بسته شدن سامانه کارآ عنوان کرد که وزارت کار گزارش جدیدی از طرح اشتغال پایدار روستایی ارایه دهد.
به گزارش خانه ملت، حسن سلیمانی با اشاره به بسته شدن سامانه کارآ که برای اشتغال پایداری روستایی است، گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار روستایی با اذن مقاممعظمرهبری ۱٫۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برداشت شده بنابراین این طرح ارتباطی به بودجه ندارد و تخصیص اعتبار آن جدا از قوانین دیگر است.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ادامه داد: این اعتبار با حداکثر سود ۶ الی ۷ درصد در اختیار چند بانک و مؤسسه اعتباری قرار میگیرد تا با تلفیق با منابع آنها تسهیلات توسعه روستایی، صنعت روستایی، دامداری، کشاورزی، خدمات فناوری و هر فعالیتی که در روستا باعث ایجاد اشتغال شود تخصیص یابد.
کشاورزی روستا اشتغال روستایی
نماینده مردم کنگاور، هرسین و صحنه در مجلس دهم شورای اسلامی بیانداشت: مطابق قانون باید اعتبار این قانون بین استانهای مختلف تقسیم شود سهم هر استان براساس نوع بانک عامل انجام میشود تا دراختیار طرحهای اشتغالزایی قرار گیرد.
وسواس برای تصویب طرحهای اشتغالزایی
وی گفت: برای تخصیص تسهیلات به طرحهای باید موضوع در شورای برنامهریزی شهرستان و اداره کار تصویب شود تا بعد از آن پرداخت تسهیلات انجام شود.
سلیمانی در ادامه گفتوگو با خانه ملت، با اشاره به اینکه گفته میشود سامانه کارآ به دلیل پر شدن ظرفیت ثبت طرحها بسته شده است، بیانداشت: اگر تعطیلی سامانه به دلیل پر شدن ظرفیت باشد به این معنا است که همه استانها توانستهاند از ظرفیت خود در این امر استفاده کنند.
این نماینده مجلس گفت: این در حالی است که براساس آخرین گزارشی که وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از ایجاد اشتغال پایدار ارایه کرده بود هنوز در مرحله مقدماتی ثبت طرحها هستند
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه باید گزارش جدیدی از روند ایجاد اشتغال پایدار روستایی ارایه شود، عنوان کرد: بوروکراسی اداری برای تصویب طرحهای اشتغالزایی در واقع وسواس خرج کردن است تا این اعتبار به هدر نرود و به طرحهای تأثیرگذار داده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.