مواد خوراکی مفید برای مقابله با زخم معده با ایجاد زخم در پوشش درونی معده که عمدتاً ناشی از میزان بیش از اندازه زیاد اسید معده است، زخم معده ایجاد میشود که بسیار دردناک است. به گزارش مهر، علاوه بر شیوههای قراردادی درمان زخم معده، محققان به گنجاندن برخی مواد غذایی در رژیم غذایی به […]
مواد خوراکی مفید برای مقابله با زخم معده
با ایجاد زخم در پوشش درونی معده که عمدتاً ناشی از میزان بیش از اندازه زیاد اسید معده است، زخم معده ایجاد میشود که بسیار دردناک است.
به گزارش مهر، علاوه بر شیوههای قراردادی درمان زخم معده، محققان به گنجاندن برخی مواد غذایی در رژیم غذایی به منظور مقابله با درد ناشی از زخم معده تأکید دارند. این مواد خوراکی با ممانعت از رشد باکتریهای عامل زخم معده به روند درمان بیماری کمک میکنند.
فلاونوئیدها: تحقیقات نشان میدهد فلاونوئیدها که به بیوفلاونوئیدها هم معروف هستند و بهطور طبیعی در برخی میوهها و سبزیجات وجود دارند، میتوانند درمانی مؤثر در زخم معده باشند. افراد مبتلا به زخم معده باید سویا، حبوبات، انگور قرمز، کلم برگ، بروکلی، سیب، توتها و چای، بهخصوص چای سبز، را که سرشار از فلاونوئید هستند در رژیم غذاییشان بگنجانند.
شیرین بیان: تحقیقات نشان میدهد عصاره شیرین بیان میتواند رشد زخمها را محدود کرده و موجب بهبود آن شود.
پروبیوتیکها: پروبیوتیکها باکتریهای زنده و مخمر هستند که با افزودن میکروارگانیزمهای سالم و حیاتی به دستگاه گوارش روند هضم غذا را آسانتر میکنند. دوغ، ماست، کیمچی و کفیر سرشار از پروبیوتیک بوده و در صورت ابتلا به زخم معده باید بخشی از رژیم غذاییتان باشند.
عسل: این ماده خوراکی منبع ۲۰۰ عنصر از جمله پلیفنولها و سایر آنتیاکسیدانهاست، دارای خواص مؤثر آنتی باکتریال بوده و رشد H. pylori، باکتری عامل زخم معده، را محدود میکند.
سیر: عصاره سیر عامل بالقوه در کنترل رشد H. pylori است. مصرف سیر موجب رقیق شدن خون میشود. از اینرو در صورت مصرف آسپرین یا سایر داروهای رقیقکننده خون، در مصرف سیر احتیاط کرده و با پزشکتان مشورت کنید.
کرنبری: مطالعات نشان میدهند کرنبری نقش اساسی در کاهش عفونتهای مجاری ادراری دارد چراکه مانع از استقرار باکتریها در دیوارههای مثانه میشود. این میوه و عصاره آن میتواند به ممانعت از رشد H.pylori هم کمک کند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.